Guvernul din umbra al lui Ponta si sexul. Cum a fost Banicioiu refuzat de o prostituata!

negoita scandal sexual

Deci, Robert Negoita, ditai vicepresedinte al PSD, apare in interceptarile DIICOT intr-un dosar cu doi proxeneti aflati momentan in arest, conform stirii de mai jos:

Magistraţii Tribunalului Ialomiţa au dispus prelungirea măsurii de arest preventiv pentru Ion Tămârjan şi Relu Costan, aceştia urmând să rămână în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie cel puţin până în data de 21 noiembrie.

Ion Valeriu Tămârjan (34 ani) şi Cornel Relu Costan (37 ani) sunt acuzaţi că, folosindu-se de agenţia de modeling „Star Models“, au organizat o reţea complexă de prostituţie. „Terra“ şi Costan au fost săltaţi de procurorii DIICOT la finele lunii mai, în urma unor descinderi la domiciile acestora şi, totodată, la sediul agenţiei „Star Models“. De când se află în arestul IPJ Ialomiţa, Ion „Terra“ Tămârjan şi Relu Cornel Costan au cerut în fiecare lună înlocuirea arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea, însă cererile le-au fost respinse de fiecare dată.

Conform interceptarilor din dosar, Negoita era prieten la catarama cu cei doi proxeneti, care ii livrau lui si lui Nicu Banicioiu, fetite. Fetite la propriu, ca erau minore.

Numai ca, dupa cum se arata in rechizitoriul procurorilor, Banicioiu a fost refuzat, adica nici pe bani fata nu l-a vrut  )

“Ruscaş Daniela Florentina a concurat la Miss Academy 2008 la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu. În finala de la Bucureşti inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un bărbat bogat care o putea ajuta financiar. A înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului, acceptată, astfel că în timpul concursului a întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse între 500-1000 de lei. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă

De mentionat ca cei doi, Negoita si Banicioiu, sint best friends ai lui Ponta si viitori ministri in guvernul PSD.

Felicitari, domnule Nastase, aveti cu ce sa va mindriti!

Victor
10/11/2010 AT 5:30 PM
Singurul care nu l-a refuzat pe Banicioiu sunt eu. Ne intelegem perfect , la pat.

vosi
10/11/2010 AT 5:47 PM
Vai !
Bănicioiu ?
Dar nu se poateeee…
Ce le mai zice ‘mnealui la tv, despre cinste, corectitudine, mă rog, de-aste de ţin de morală.
Măi, măi…

lduca
11/11/2010 AT 10:28 AM
http://www.corneliu-coposu.ro/viewer/index.php?img=/u/p/image/111195/inmormantare/inmormantare_033.jpg

azi se implinesc 15 ani de la moartea lui Coposu, asa arata lumea in ziua inmormantarii…

Another
11/11/2010 AT 12:09 PM
E trist să încerci să faci sex pe bani.
Dar cât poate fi oare de trist, să vezi că eşti refuzat de o “profesionistă”, pe bani?!

La moarte cu ei
11/11/2010 AT 12:28 PM
Sa ma cac in TOTI “politicienii” rromani!
La moarte cu ei!

georgian
15/11/2010 AT 2:07 PM
Daca e si frumoasa,pe cat e de desteapta fata,jos palaria.
Dovedeste ca are creier daca nu s-a frecat cu banicoiu nici pe bani.
Putine femei cred ca ar accepta sa faca sex,chiar si pe bani cu libidinosu’ ala.