Crima de la Piatra Neamt, rafuiala intre Udrea si Blaga. Pinalty juca poker cu interlopii, Blaga le tinea de sase

crima de la piatra neamt

Crima de la Piatra Neamt, care in mod normal nu ar fi ocupat mai mult de o coloana in pagina de stiri a ziarelor, este umflata la statutul de breaking news, cu ministrul de interne care il trimite personal pe Fatuloiu sa rezolve cazul, “doi si-un sfert” cauta criminalul, seful politiei judetene tine conferinta de presa in lacrimi si ii da in git pe procurorii corupti ai judetului.

De ce atata efort si desfasurare de forte pentru doi interlopi impuscati?

Simplu. Interlopii din clanul Mararu (cei care au fost impuscati, unul ucis) erau partenerii de poker ai lui Gheorghe Stefan, primarul de la Piatra Neamt, mai cunoscut ca baronul PDL Pinalty. Mai mult, potrivit unor surse, Mararii au cotizat la campania lui Pinalty, si ar fi “tolerate” cu buna stiinta sau chiar premeditate in adunarea “taxelor de protectie” de la firmele care mai vor sa supravietuiasca in oras.

Vasile Soric, seful IPJ Neamt, era mana dreapta a lui Pinalty si cel care acoperea toata activitatea clanului Mararu. Ba chiar astazi a aparut intr-o conferinta de presa in care, in calitatea sa de sef al Politiei, a spus ca “nu intelege de ce Mararu este calificat drept interlop”.

Explicatie

Pinalty a trecut in barca lui Vasile Blaga (impreuna cu Gheorghe Flutur). Blaga fiind dusmanul de moarte al Elenei Udrea, in contextul razboiului din PDL.

Aici sta si explicatia tevaturii generate in jurul crimei de la Piatra Neamt, si a informatiilor aparute astazi in presa referitoare la felul in care Vasile Blaga, cand era ministru de Interne, l-a demis din functie pe un comisar din Neamt dupa ce acesta ii raportase ca actualul sef al IPJ, Soric, era mana in mana cu interlopii: “Comisarul Cristian Nechita a fost anchetat şi schimbat disciplinar după ce l-a nominalizat pe şeful IPJ Neamţ, Vasile Şoric, că a vândut interlopilor identitatea ofiţerilor sub acoperire care îi urmăreau. Iată extrase din raportul înaintat ministrului de Interne de atunci, Vasile Blaga: „Am gradul de comisar în cadrul IPJ Neamţ, iar anterior am avut calitatea de ofiţer specialist în cadrul SIPI, unde am avut ca atribuţii desemnate şi desfăşurarea unor activităţi informativ – operative privind monitorizarea şi destructurarea grupării infracţionale Mararu.Deşi am avut protecţia legală de a nu fi deconspirat, anumite informaţii au fost divulgate interlopului Gheorghiţă Mararu chiar de către comisarul şef Vasile Şoric.”

Vasile Blaga, candidat la sefia PDL contra lui Falca, favoritul Elenei Udrea, este devoalat ca aparator al interlopilor, iar Elena Udrea, care conduce de facto Ministerul de Interne prin ministrul de iure Igas le da un semnal baronilor PDL: cine il sustine pe Blaga, o pateste!

La moarte cu voi
16/11/2010 AT 2:31 PM
Vaaai, dar ce ite complexe!
Ce manevre politice machiavelice!
Ce subtilitati tactice!
Sa ma cac in ele si sa ma cac in TOTI “politicienii” romani, TOTI niste mafioti si cocalari.
A, si Pinalti parca a fost la pnl inainte de pdl.

Sorin ROSCA STANESCU » Blog Archive » Cum ii recupereaza politistii procentele lipsa lui Basescu
16/11/2010 AT 4:55 PM
[…] de Vasile Blaga, ceea ce il plaseaza, insa, in tabara adversa Elenei Udrea (mai multe informatii aici). Ceea ce inseamna ca rafuielile politice au ajuns sa se poarte, in Romania, inclusiv prin […]

Gabriel
16/11/2010 AT 6:57 PM
Foarte misto poza!

Toba, Soric si niscavai caltabosi « Diaconescu Marius’s Blog
16/11/2010 AT 7:30 PM
[…] Ca mafioso ar fi jucat poker cu un ins poreclit Pinalty, nici vorba sa credem ! Categories: Cu capul in cuiul lui Pepelea, […]

Jacky
20/11/2010 AT 11:37 AM
Individul este gregar pur si simplu. Fura cu nerusinare impreuna cu acolitii lui din Bucuresti, pe care i-a numit impreuna cu mafia portokalie la firmele de stat.Vezi Transelectrica si Teletrans.