Foloseste cardul NFC pentru recenzii Google de 5 stele

Cardul NFC pentru recenzii Google reprezinta o solutie inovatoare pentru colectarea feedback-ului direct pe platforma Google, oferind o modalitate simpla, rapida si eficienta de a obtine recenzii pentru afacerea ta. Tehnologia avansata NFC faciliteaza procesul, permitand clientilor sa lase feedback printr-o simpla atingere a cardului, contribuind la simplificarea si accelerarea colectarii opinilor.

TrustLink Google Reviews ofera numeroase avantaje pentru utilizatori:

 1. Simplificare: O simpla atingere a cardului ii indreapta instantaneu pe clienti catre pagina de recenzii Google a afacerii tale.
 2. Cresterea numarului de recenzii: Prin simplificarea procesului, vei observa o crestere semnificativa a numarului de recenzii primite.
 3. Feedback autentic: Obtii recenzii autentice imediat dupa interactiunea clientilor cu produsele sau serviciile tale.

Cardul TrustLink – Google Reviews a fost proiectat pentru a fi extrem de usor si intuitiv de utilizat, eliminand etapele complicate ale directionarii clientilor catre pagina de recenzii. Iata pasii simpli pentru utilizare:

1. Activarea cardului: Dupa primirea cardului TrustLink, acesta trebuie activat, fie prin scanarea unui cod QR inclus, fie prin vizitarea unui link special pentru a asocia cardul cu pagina ta de recenzii Google.

2. Prezentarea cardului clientului: Dupa o tranzactie sau interactiune pozitiva, prezinta cardul clientilor si explica-le ca le apreciezi feedback-ul. Tot ce trebuie sa faca este sa apropie cardul de telefonul lor mobil.

3. Tehnologia NFC in actiune: Cardul TrustLink utilizeaza tehnologia NFC (Near Field Communication), iar atunci cand este apropiat de un smartphone compatibil NFC, acesta va deschide automat pagina de recenzii Google a afacerii tale.

4. Lasarea recenziei: Clientii pot selecta numarul de stele si pot lasa un feedback detaliat direct pe pagina de recenzii.

5. Multumirea clientului: Dupa ce recenzia a fost lasata, exprima recunostinta pentru timpul acordat si feedback-ul oferit, evidentiind importanta opiniilor clientilor pentru imbunatatirea afacerii tale.

Sfaturi Suplimentare:

 • Verifica daca NFC-ul este activat pe telefonul clientului, pentru a asigura o functionare corespunzatoare.
 • Incurajeaza sinceritatea in recenzii, evidentiind importanta feedback-ului autentic.
 • Poti oferi recompense sau promotii pentru a stimula participarea clientilor la procesul de recenzii.

Ce sunt recenziile google si ce rol au

Recenziile Google reprezinta opiniile si evaluarile pe care clientii sau utilizatorii le pot exprima online referitor la afaceri, produse sau servicii, pe platforma Google. Aceste recenzii sunt adesea publicate pe paginile de afaceri de pe Google Maps sau in alte locuri relevante ale motorului de cautare Google.

Rolul recenziilor Google este multifaceted si poate afecta afacerile in mai multe moduri:

 1. Credibilitate si incredere:

  • Recenziile sunt citite de potentialii clienti inainte de a lua decizia de a cumpara sau de a utiliza serviciile unei afaceri. Opiniile pozitive construiesc incredere, in timp ce recenziile negative pot ridica semne de intrebare in privinta calitatii si serviciilor oferite.
 2. Vizibilitate online:

  • Recenziile pozitive pot contribui la cresterea vizibilitatii online a unei afaceri. Google ia in considerare recenziile si evaluarile in algoritmul sau de clasare, ceea ce poate duce la o afisare mai buna in rezultatele cautarii.
 3. Imbunatatirea serviciilor:

  • Feedback-ul oferit in recenzii poate oferi afacerii o perspectiva asupra punctelor sale forte si slabe. Aceasta informatie poate fi valoroasa pentru imbunatatirea calitatii produselor sau serviciilor oferite.
 4. Engajamentul cu clientii:

  • Raspunsurile la recenzii pot fi un mod eficient de a comunica direct cu clientii. Prin raspunsuri prompte si profesionale la recenzii, afacerea poate demonstra angajamentul fata de satisfactia clientilor si poate rezolva problemele semnalate.
 5. Construirea Reputatiei:

  • Recenziile contribuie la construirea reputatiei online a unei afaceri. O reputatie solida poate atrage noi clienti si poate consolida relatia cu cei existenti.
 6. Factor de decizie:

  • Potentialii clienti iau in serios recenziile in procesul lor de luare a deciziei. O mare parte dintre consumatori se bazeaza pe experientele altora atunci cand aleg sa achizitioneze produse sau sa apeleze la servicii.

Cardul TrustLink reprezinta o solutie ideala pentru orice tip de afacere, contribuind la cresterea vizibilitatii online, consolidarea increderii clientilor si identificarea punctelor de imbunatatire pentru serviciile oferite.