Sictir

congresul psd

Scriu despre PSD de 10 ani, prin bunavointa fostului meu sef, Bogdan Tiberiu Iacob (aka Inpolitics) care a avut sadismul de a ma trimite reporter acreditat pe linga mafia lui Nastase, cind au cistigat alegerile in 2000. Am scris despre nenumarate Congrese, nu mai tin minte citi presedinti, garnituri de vice, lovituri de palat, maziliri, hotii, minciuni, ineptii, caraghioslicuri, de la Mischie la Vanghelie, de la Oliviu Gherman pina la Ponta.

Congresul de alaltaieri este primul pe care l-am ignorat, in 10 ani de convietuire silita profesional cu pesedistii. Pentru ca, spre deosebire de masochistul Sutu, anticipam duhoarea balelor scurse pe podelele de la Sala Palatului, stimulate de amintirea ciolanului pe care l-au ros pina acu’ nu mai departe de un an dinte linga dinte cu alde Boc si Udrea.

Si pentru ca, spre deosebire de “analistii”/”analistele” pe care i-am vazut pe la Realitatea tv simbata dupa amiaza comentind extrem de apasat si intelectual si cu multe gesticulatii savante profunzimea programului de guvernare al PSD si soarta tarii post Congresul PSD, consider ca masculul alfa Victor putea sa-si marcheze teritoriul cu mult mai putina cheltuiala, ridicind pur si simplu un picior linga un copac din curtea sediului din Kiseleff.

Cit despre promisiunile de viata dulce, guvernare onesta in interesul oamenilor si viitor roz, scurse in valuri de pe scena de la Sala Palatului, mi se pare suficient sa ma uit la poza de alaturi ca sa imi treaca un eventual entuziasm.

A propos, ieri am fost la Europa FM, la o emisiune cu Liviu Dragnea. Dupa emisiune, Dragnea m-a luat de-o parte, sa-mi spuna, indignat, “ce furaciuni fac pedelistii la Teleorman”. Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!

nadina nedelea
18/10/2010 AT 12:09 PM
incerca sa-ti spuna ca nu mai are el loc 🙂 ))))

Adriana Dutulescu
18/10/2010 AT 12:33 PM
da, saracu’ de el, cred ca a ajuns la sapa de lemn, nu mai are bani de Brazilia.

mara
18/10/2010 AT 12:48 PM
Nu ti-a zis ca firma lui da alimente la SPITALUL ALEXANDRIA?

Nelman
18/10/2010 AT 1:12 PM
Rapida schimbare de directie la toti sclavii lui Voiculescu catre PNL , UNPR si chiar usor PDL. Abia acum realizez, desi ii sunt adversar, ca Basesecu avea dreptate cand va caracteriza ca fiind “tonomatele” lui Felix.
A-ti invatat ceva de la “maestrul ” Cristoiu. Dar nu veti reusi niciodata sa-l ajungeti pentru ca voi nu sunteti in stare sa pastrati un limbaj corect, voi dati imediat in public la adevarata fata de ziarist platit, dejectiile din vocabularul vostru imi provoaca repulsie.
S-au poate erai euforica,ca sa nu zic manga, cand ai scris c….tul de mai sus
Vai voua , mi-e mila de voi dar plang soarta celor care nu sunt inca in stare sa faca delete pe publicatia vostra, JurnaluL si pe blogurile voastre

Arogantu’
18/10/2010 AT 1:31 PM
@Nelman
A scris pentru ‘deZgustatori fini’, ca tine !
Numai ca tu te-ai lacomit si … ai mai si uitat sa te speli pe dinti …

Un cititor
18/10/2010 AT 2:45 PM
“… ridicind pur si simplu un picior linga un copac”. Priceless, parca si vad imaginea.
@Nelman, fa-te mic si ascunde-te, poate-ti aduce Mos Gerila o gramatica for dummies.

Arogantu’
18/10/2010 AT 3:32 PM
Mai bine i-ar aduce o galetusa si o lopatica pentru handicapati !

Portocalii – of course !

Chrysthyan
18/10/2010 AT 7:52 PM
La ce ai scris tu as mai putea sa adaug ce am aflat eu ieri despre strategia politica a PNL post Basescu&PDL.
Sictir e putin spus. Scarba de-a dreptul.
Poate ar fi bine sa mai stea Base si gasca, asa poate isi baga si astia mintile in cap.
Ca se pare ca poporul a inceput sa si le bage dar partidele politice nu prea, deja viseaza cum o sa imparta fugitii si fondurile din PDL.

Cristinel Bourescu
18/10/2010 AT 11:12 PM
Base are intotdeauna dreptate doar ca intotdeauna foloseste adevarul sau parti din acesta in favoarea lui si defavoarea celorlalti. lucru la care liberalii n-au obiectat atunci cind era in favoiarea lor.

altminteri perioada 2004 cu liberalii atirnati de Base si strigind pe la televizor dreptate si adevar ne este multora inca vie in minte.
prosti sint aia care au crezut ca asa o sa fie. hahaha. si probabil in acea vreme Adriana isi cautiona scrierile prn mafia personala a lui AN si teroarea la care era supus Ion Ardelean ala, si altii din presa.
Adriana credea ca era nevoie de un suflu nou in politica iar acum nu mai poate scapa de Base. 🙂

probabil la fel credea si tovarasa Culcer atunci cind isi petrecea concediul medical la piscina.

acum aceeasi Adriana e cuprinsa de sictir si crede intr-o echipa liberala mestera in metafore si plina de no name-uri ca sa nu atraga cercetari. in spatele acesteia asteapta o alta echipa, plina de minijupe, dupa modelul Lulache. alaturi de competenti ca Adomnitei, David, Bijboaca, Fenechiu, etc. mult succes Adriana ! 🙂

p.s. cred ca Crin, scuzati cacofonia, seful echipei, deja lucreaza la discursul incendiar/devastator/minunat/coplesitor pe care-l va recita in parlament cu ocazia motiunii de cenzura.

Arogantu’
19/10/2010 AT 11:15 AM
@ Chrysthyan
Ai semnalizat una si ai fumat cu totul altceva. Dupa ce lasi de inteles ca ai aflat taina-tainelor, treci peste dezvaluirea ei si ajungi la obiectul misiunii: “ei – si ce, liberalii-s mai breji ?”.

Sa trecem peste asta – altceva m-a facut sa consider ca meriti onoarea unei adresari decente: ce te face sa crezi ca ‘poporul a priceput’ ?

Au avut loc alegeri si au fost confirmate sondajele ?
Au iesit sute de mii in strada ca sa protesteze ?
Au iesit mii / zeci de mii / sute de mii in strada ca sa intrebe PUTOAREA de ce ignora protestul invatatoarei din Caracal, doamna Cristina Anghel ?
Ca sa fiu scurt si la obiect:

PE CE TE BAZEZI, MONSER ?

Arogantu’
19/10/2010 AT 11:18 AM
@Cristinel Bourescu
‘Base are intotdeauna dreptate’ – ai fost ADEVARAT, mon cher !

E drept – mai mult Bourescu decit Cristinel, dar nu stau acum sa despic firul in patru.

Chrysthyan
19/10/2010 AT 12:22 PM
@Arogantu’
Taina, tainelor e in acelasi limbaj de lemn ca si cresterea economica negativa si spune ca Opozitia va negocia cu fugitii din PDL. Ce, nu se stie.
Ai dreptate cu observatiile tale privind poporul, desi pare ca au priceput lipsa lor de ractie demonstreaza altceva.

Arogantu’
19/10/2010 AT 12:45 PM
Maaaare descoperire – norocul meu ca eram, deja, asezat pe scaun !
Asta zici ca ai aflat ieri – ‘ca Opozitia va negocia cu fugitii din PDL. Ce, nu se stie’ ?
Sper ca ai brut sa faci un banc – dar sa stii ca nu prea a iesit …
Nu-i nimic – keep trying !