Geoana vrea “o gradina europeana” in locul Bucurestiului

Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a declarat ca echipa pe care PSD o propune pentru alegeri este unita si lupta pentru a alunga de la putere partidele de dreapta si pe presedintele Traian Basescu. Geoana a continuat, spunand ca acestia nu au facut nimic pentru romani.

“Sunt sondaje reale care spun ca avem o adevarata victorie le Bucuresti. Nu ne oprim pana cand, in 2009, nu izgonim PD-L si pe Traian Basescu de la Cotroceni. S-au discreditat, au avut o sansa istorica, 1 iunie este semnalul schimbarii, iar personajul care intruchipeaza acest lucru este Cristian Diaconescu si echipa PSD”, a spus Mircea Geoana.

Geoana, care a fost prezent la lansarea candidatului PSD pentru sectorul 1, Dan Tudorache, si-a reiterat sustinerea neconditionata pentru echipa pe care social-democratii o propun la locale.

Mircea Geoana a subliniat, martial, ca Dan Tudorache poate “stopa jafurile” din sectorul 1, si i-a indemnat pe cetateni sa il sustina pe acesta. Neratand nicio sansa de a fi ridicol, Geoana a sugerat bucurestenilor sa il voteze pe Cristian Diaconescu, pentru ca acesta are abilitatea de a transforma Bucurestiul intr-o “gradina europeana”.

Presedintele PSD nu a ratat ocazia de a sublinia incompetenta guvernului liberal “care a adus Romania la inflatia pe care PSD a gasit-o atunci cand a preluat puterea – aproape 9 %”.

“Ii rog pe Dan Tudorache si pe Cristian Diaconescu sa ne ajute la modul cel mai serios sa facem din Bucuresti o gradina europeana. Nu mai putem lasa sa ne conduca mafia bordurilor, a asfaltului, a venit vremea unor oameni coerenti, care sa puna Bucurestiul acolo unde ii este locul”, a spus Geoana, in uralele simpatizantilor PSD.

Geoana a declarat ca este increzator in sansele candidatilor social-democrati si i-a indemnat pe acestia sa ia legatura cu cetatenii. Presedintele PSD a facut si unele promisiuni, afirmand ca, in cazul in care Diaconescu va invinge, va prezenta un plan referitor la o bugetare multianuala.

“Sunt 2 miliarde de euro la bugetul primariei, acesti bani pot schimba fata Bucurestiului pentru a-l transforma intr-un oras civilizat”, a aratat Mircea Geoana.