Emil Boc nu candideaza la sefia PNL: ,,Pentru mine prioritar a fost, este si ramane Clujul”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, sustine ca nu va candida la sefia PNL. ,,Muncesc de zi pana noapte sa nu-i dezamagesc pe clujeni. Clujenii reprezinta pentru mine de departe cea mai importanta prioritate pe care o am”, a declarat Boc.

“Premierul Orban si-a facut datoria la momentul la care a fost premier. A dus tara printr-un moment greu si a terminat in picioare aceasta batalie. Florin Citu a preluat din mers stafeta si confirma in fiecare zi. Cred ca acesta e marele avantaj al PNL, ca are ocazia sa aiba oameni care duc stafeta mai departe. Asta este viata politica: sa ai oameni capabili care sa duca si partidul si Romania la nivelul urmator.  DIn punctul meu de vedere Florin Citu este viitorul Romaniei si al PNL.

Dupa ce se va anunta data congresului si se vor anunta candidaturile evident ca-mi voi exprima si eu optiunile politice in partid, care sa scoata tot ce-i mai bun din PNL si de a ne putea prezenta in viitor cu o echipa credibila.

Eu nu o sa ma implic mai mult decat imi permite functia, pentru ca pentru mine prioritar a fost, este si ramane Clujul. Clujul mi-a dat sansa sa ajung si premier si sa revin primar, ceea ce sunt azi. Muncesc de zi pana noapte sa nu-i dezamagesc pe clujeni. Clujenii reprezinta pentru mine de departe cea mai importanta prioritate pe care o am. Dar, evident, nu sunt in afara unui partid politic si voi sustine o echipa care sa duca si partidul si Romania la nivelul urmator. Florin Citu are multe argumente. (…) Florin Citu poate sa scoata ce este mai bun din Romania.