Adrian Severin zice ca a fost “lucrat” chiar de liderul Socialistilor Europeni, Martin Schultz. PSD se incalzeste pentru marsul de sustinere la Bruxelles

Martin Schultz

Vicepreşedintele grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat, la RFI, că Adrian Severin ar trebui să demisioneze din PE:

“Cred că orice caz de corupţie sau semicorupţie este total inacceptabil. Suntem bine plătiţi pentru munca noastră şi cineva nu ar trebui să fie plătit pentru un lucru pentru care e deja plătit în Parlamentul European. Mesajul nostru trebuie să fie foarte clar: europarlamentarul conservator austriac a demisionat deja, deci vă daţi seama care sunt aşteptările. Ţine de domnul Severin să ia o decizie clară!”.

Adrian Severin nu numai ca nu isi da demisia din Parlamentul European, cum au avut bunul simt sa faca ceilalti doi europarlamentari care au pus botul la spaga oferita de ziaristii de la Sunday Times, dar mai trage si PSD dupa el intr-un scandal imens.

Astazi, dupa ce a sustinut o conferinta de presa penibila, in care a explicat ca este victima unei conspiratii, din cauza ca el este “un om foarte influent”, Severin le-a povestit colegilor din BPN al PSD ca a fost supus unei inscenari puse la cale de cine credeti? De insusi liderul Socialistilor din PE, Martin Schultz, care era invidios pe influenta lui Severin si se temea foarte tare ca acesta o sa-i la locul la conducerea grupului 🙂

Severin poate sa spuna ce ii trece lui prin cap, asa cum a facut si atunci cand a provocat un scandal monstru, povestind ca a vazut el o lista cu doi-trei sefi de ziare si doi-trei sefi de partide care sunt spioni ai unor servicii secrete straine, fara sa poata proba vreodata, sau fara sa dea macar un nume, nu doua-trei.

Incredibila este reactia PSD. Mai bine zis, lipsa de reactie. In sedinta BPN, singurul lucru pe care l-a putut scoate pe gura Victor Ponta a fost ca “asteapta sa vada ce rezultat va avea ancheta declansata la Parlamentul European”.

Adica europarlamentarul austriac si cel sloven si-au dat deja demisia nu din functiile politice ci din Parlamenul European, fara sa mai invoce conspiratii iudeo-masonice, iar PSD, care altfel se bate cu pumnii in piept ca este partid de frunte in familia socialistilor europeni, nu scoate decat un miorlait penibil “vom vedea, vom analiza”.

Daca Severin isi descopera si niste stenturi lipsa la corazon si doctorul Bradisteanu e disponibil pentru o interventie de urgenta pe cord deschis, poate sa puna si PSD de-un mars de sustinere la Bruxelles, ca inca mai are in muschi amintirea mitingului de la Pitesti, ala pentru Nicolescu, alta victima a inscenarilor (ce-i drept, de mai mica anvergura, ca nu e atat de influent ca liderul european Severin).

P.S. Domnul Ponta a tacut malc si acum un an, cand in Parlamentul European era scandalul cat casa la grupul PSD, din cauza ca liderul Severin prestase un numar de magie, facand sa dispara in intregime una bucata buget alocat de PE grupului, in suma de 100 000 de euro.

dan
22/03/2011 AT 12:44 PM
Asa-i romanu cand se miluieste (pentru efect comentariul trebuie cantat pe acordurile melodiei ) 🙂

Sonia
23/03/2011 AT 2:53 PM
Draga Dutuleasca, faptul ca domnul Victor Ponta a “tacut malc” in timpul celor doua conflicte sunt informati preluate din sursele tale. Daca ai fost acolo, de fata, te rog sa ma anunti.
Victor Ponta a cerut demisia lui Adrian Severin pentru ca aceasta decizie a fost luata de catre tot partidul.
El este cel care i-a adus in frunte pe Adrian Nastase si Ion Iliescu atunci cand a fost scandalul cu Geoana. Din informatiile tale, ce stii despre aceste doua scandaluri in care presedintele PSD nu ” a tacut malc”?