Emil Boc salveaza Japonia. Pe noi cine ne salveaza de Emil Boc?

emil boc

Nippon no shin’ainaru shimin, Anata no tame ni shi emīru BOC wa torihiki. Chūi. Adica “Frati japonezi, Emil Boc se ocupa de voi. Atentie!”

Din pacate, se ocupa si de noi, dar, ca cetateni ai Planetei, avem macar datoria sa ii avertizam pe supusii Imparatului ca ii paste un pericol la fel de devastator ca ala nuclear.

Executivul are în vedere adoptarea unei hotărâri de Guvern prin care să se acorde ajutor umanitar Japoniei, a anuntat aseara purtatorul de cuvant al Guvernului Ioana Muntean.

Va dati seama? Autoritatile romane intra in actiune. Premierul Emil Boc, cel care a reusit performanta sa inaugureze 10 kilometri de autostrada, s-a decis sa-i ajute pe amaratii aia care reconstruiesc o sosea facuta praf de cutremur in 4 zile. In loc ca, dupa ce a citit stirea despre muncitorii japonezi care au astupat o crevasa, au nivelat-o, asfaltat-o si plantat copacei intre sensurile de mers in 90 de ore (ore, domnule Boc), sa ii crape obrazul de rusine si sa se arunce de pe acoperisul Palatului Victoria, acordandu-ne noua astfel un ajutor umanitar, “are in vedere” sa scoata Japonia din necaz.

Hahahaha!! Japonia, adica tara aia care face avioane hipersonice, care are un nivel de trai pe cap de cetatean de rand cam cat fetele lui Basescu, tara aia in care la cutremur de 9 grade nu se darama cladirile, tara aia unde nu s-a auzit de constructii fara autorizatie sau de jafuri in locuintele ramase fara stapan! Ce ajutor umanitar sa le acorde Boc si Udrea? Poate sa ii invete ca NU faci o sosea in 4 zile, ca esti tampit daca nu tragi inainte un studiu de fezabilitate de minimum un an si minimum 10 milioane de euro.

Si stati, ca asta nu e tot. “Primul-ministru a decis, la propunerea ministrului de externe, să fie constituită o celulă de reacţie rapidă şi informare la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare care să furnizeze Guvernului informaţii cu privire la evoluţia situaţiei din România, ca urmare a evenimentelor din Japonia”.

Care situatie din Romania ca urmare a evenimentelor din Japonia? Idiotenia este atat de mare ca “autoritatile” au decis sa controleze radioactiv alimentele importate din Japonia. Numai ca nu exista importuri alimentare din Japonia. Conform INS, vin de acolo ceai cam 53 de euro, compoturi cam de 450 de euro si peste de 1000 de euro, probabil ce aduc turistii prin bagaje suvenir. Ce-or sa faca, sa introduca o carantina la aeroport, ca alea din vreamea “Aviara Gripa”, cand firmele madamei Sulfina si ale tovarasului Flutur marcau milioane de euro ca sa spele virusii fantoma cu apa chioara?

Care situatie din Romania ca urmare a evenimentelor din Japonia? Romania in intregime este o catastrofa ecologica, echivalenta – ce-i drept, in timp mai indelungat – cu o explozie la Fukushima. Pe orice drum o apuci, vezi mormane de gunoaie, gropile de gunoi in TOATE localitatile din tara lui Boc sunt pe rauri, toate fabricile isi deverseaza deseurile in rauri, rezervatiile naturale nationale la intrarea carora madam Udrea taxeaza fara chitanta sunt rezervatii naturale de pet-uri si cutii de conserve. Garda de Mediu, condusa de ex-prietenul lui Basescu, Silvian Ionescu, se ocupa cu taxele de protectie si cu alegerea lui Vasile Blaga la sefia PDL, nu cu taxarea poluatorilor.

Cea mai de bun simt hotarare de guvern pe care ar putea s-o semneze Boc ar fi una in care nu sa ofere ajutor umanitar Japoniei, ci sa ceara ajutor umanitar de la Japonia. Sub forma de import de japonezi, sa inlocuim tot, de la premier pana la portar la primarie. Si n-ar fi rau, chiar si pe Moni si Iri.

Traian
18/03/2011 AT 1:01 PM
Pe vremea samurailor ar fi considerat ajutorul nostru o jignire. Daca avem noroc si se mai gaseste vreunul de samanta, vine si-l face pe bok felii micutze cu o daikatana

Simona
18/03/2011 AT 1:47 PM
Eu cred ca ar trebui sa dea bani sa repatrieze cetatenii romani care ar vrea sa se intoarca, am citit pe undeva ca nu le platesc biletul decat pana in Coreea.

Mirandolina
18/03/2011 AT 2:03 PM
Heureusement que le ridicule ne tue pas, (din fericire, ridicolul nu omoara) cum zice francezul. Sau poate din nefericire, pentru ca poate scapam, macar asa.

Arogantu’
18/03/2011 AT 3:02 PM
Boc s-a sinucis! L-au gasit spanzurat de un bonsai.
S-a aflat imediat si motivul: l-a batut Basescu cu cureaua de la ceas!

mecanicul-L
19/03/2011 AT 10:59 AM
@Arogantu, heheee … eu am auzit ca Boc de obicei cand dispare se ascunde intr-un ou kinder! 🙂

argus
20/03/2011 AT 12:49 PM
si iar trebuie sa recunosc : mult esti proasta…