Unde fugim?

Festival - Folk You

Unde fugim?

Zilele Cetatii Targoviste

Fosta capitala a Tarii Romanesti prinde viata in cadrul Zilelor Cetatii Targoviste. Intre 8 si 11 septembrie sute de domnite, domni, cavaleri si voievozi vor trezi farmecul medieval de alta data.

Festivalurile lui august

In luna august muzica se aude tare, de la munte pana la mare. Festivalurile incep din Muntii Bucegi cu sporturi extreme si adrenalina sonora si se termina la Targu Mures unde trupe ca Guano Apes sau Iggy Pop & The Stooges vor ridica publicul in picioare. Alternativa la dans sunt festivalurile de bere si de film. Nu trebuie decat sa alegem destinatia de vacanta si de festival.

Festivalul de Film Istoric de la Rasnov – Program

Cetatea Rasnov gazduieste intre 5 si15 august cea de-a treia editie a Festivalului de Film Istoric. In avanpremiera festivalului se vor organiza proiectii speciale in Cluj (30 iulie), Sibiu (31 iulie) si Bucuresti (3 august).

Festival: Ziua Lacului Sfanta Ana

Prima editie a festivalului “Ziua Lacului Sfanta Ana” se desfasoara pe 24 iulie. Daca ajungeti la lacul din masivul Ciomatu in weekend, puteti sa participati la competitiile culinare si sportive, sa parcurgeti un traseu al culturii locale sau sa ascultati cantecele traditionale ale zonei.

Muscel cLoverFest

Editia DoiCe-a de-a doua editie oficiala Muscel cLoverFest se va desfasura intre 19-21 august 2011 la Muscel (Dambovita). Printre trupele prezente pe afis se numara Partizan, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, Niste Baieti.MAI MULT

Un weekend – patru festivaluri

Jazz, rock, folk sau muzica electronica? Intre 21 si 24 iulie au loc patru festivaluri – doua la munte si doua la mare – Garana Jazz Festival, Ost Mountain Fest, Folk You! si Delta Music Fest. Time Out te ajuta sa iei o decizie si sa alegi destinatia potrivita astfel incat muzica pe care o vei asculta sa fie pe gustul tau.

Garana Jazz Festival

Cea de-a 15 editie a Festivalului International de Jazz de la Garana se desfasoara intre 21 si 24 iulie. Anthony Jackson, Simon Phillips, Lezsek Moszder, Jon Hassel, Eivind Aarset sunt capetele de afis ale festivalului.

Ost Mountain Fest – rock in Cetatea Rasnov

Peste 30 de trupe rock din tara si strainatate vor concerta in zona Cetatii Rasnov la cea de-a doua editie a Ost Mountain Fest. Singurul festival din Romania dedicat scenei metal underground autohtona si internationala se va desfasura intre 21 si 24 iulie.

Delta Music Fest

Cea de-a treia editie a festivalului de muzica electronica Delta Music Fest are loc intre 21 si 24 iulie, pe plaja de la Sfantu Gheorghe.

Festival: Folk You!

Cea de-a saptea editie a Festivalului Folk You! Florian Pittis are loc intre 21 si 24 iulie. Cea mai mare manifestare folkista din tara se desfasoara la Vama Veche, iar printre invitatii speciali se numara Zdob si Zdub, Celelalte Cuvinte, Holograf si Vama.MAI MULT