Cluburi si baruri Bucuresti

cluburi bucuresti
Sa curga muzica! Pentru o iesire reusita in oras iti trebuie bere, prieteni adunati la o masa, atmosfera destinsa. Ar mai fi un aspect demn de luat in seama: care-i programul serii? Anii trecuti au fost la moda petrecerile cu karaoke, astazi mergi intr-un bar (sau club) cu muzica live macar o data pe luna. Coveruri sau piese originale, oldies sau trupe noi – nu conteaza! Oricum, „viata fara muzica ar fi o greseala“, vorba lui Nietzsche!

La bar: Waldo’s pub & bar

„Cine-a pus carciuma-n drum“… ei bine, cam asa stau lucrurile cand vine vorba despre Waldo’s. Ce sa-i faci daca se afla la doi pasi de serviciu?! Si daca n-ai planuri dupa program, doar treci strada si te pomenesti in „taverna“.

Nou deschis – Tiki Bar.

De curand a mai rasarit inca un bar in gangul care face legatura dintre Lipscani si Blanari. Mai intai a fost Interbelic, apoi au aparut Tralala Club, o cafenea, un alt bar, un magazin si acum un tiki bar. 

 Cafeneaua de la ora 5 – Simbio Coffee & More. 

De cele mai multe ori cand vreun local se lauda cu expresia „and more“ ma tem sa nu gasesc vreo strutocamila cu un amestec deconcertant de stiluri si gusturi. Ei bine, de data aceasta susceptibilitatea mea avea sa fie contrazisa fara doar si poate.

Inaugurare: Wings Club

Weekendul acesta se deschide Wings Club, cel mai mare club cu tematica aviatica din Bucuresti, conceput special pentru concerte live si manifestari artistice. Clubul va fi inaugurat in acest weekend prin doua concerte, vineri 10 decembrie – trupa Oliver iar sambata 11 decembrie – Sarmalele Reci, totul intr-o atmosfera pe care o intalnesti numai dupa o zi plina de zbor.

Barmani de Bucuresti – Orasul dintr-un cocktail

Barmanii s-au intrecut in cocktailuri in cadrul Drambuie Pursuit de la Bucuresti. Competitia, initiata de brandul de scotch se desfasoara in fiecare an in Scotia si in numeroase alte tari, a reunit 16 barmani reprezentand cluburi din Capitala si din tara.

Nou deschis-Happy Pub

Happy or not, e absolut irelevant. Mai ales dupa o sticla de Leffe Black (10 lei), una de Hoegaarden (10 lei) si una de bere nefiltrata Konig Ludwig (12 lei).

Terase la rece

Face plaja si bungee jumping pe terasa de la Fabrica, se da in balansoare in ritm de electro-jazz la Baraka, bea citronada la vernisajul unei expozitii la Gradina OAR si fuge din centrul orasului pana la Heredom Caffe. Asa promite sa-si petreaca o vara extrem de racoroasa.