Dupa show-ul din Romania, t.A.T.u. revin cu un nou concert in Rusia

Dupa show-ul de pe 11 Decembrie sustinut in Romania la “Vocea Roamniei”, fetele de la t.A.T.u. se reunesc pentru un show de 40 de minute la un eveniment privat organizat de un faimos Bar-Restaurant din Rusia, pe data de 25 Aprilie.

Cei ce doresc sa le revada pe Lena si Yulia impreuna pe scena trebuie sa scoata din buzunar in jur de 7000 de ruble (echivalentul a 170 euro)/ bilet. In plus trebuie sa platesti inca 7000 de ruble pentru locul la masa, iar celelate locuri la masa trebuiesc si ele inchiriate. Securitatea este destul de apriga, incluzand Face-Control. Filmatul si fotografierea sunt strict interzise. Fanii trupei sunt destul de dezamagiti de regulile Bar-Restaurantului. Unii si-au procurat deja bilete insa nu au stiut si situatia din interior.

Ce mai este nou cu t.A.T.u.? Roscata, Lena Katina, a trecut printr-un moment greu la inceputul acestui an. Dupa ce activitatea sa muzicala a cam stagnat, artista s-a decis ca in cele din urma sa isi concedieze managerul. Artista s-a saturat de promisiunile managerului. Are material audio pentru trei albume, inca nu i s-a negociat cu nici o casa de discuri. Artista are si un videoclip filmat in Egipt alaturi de un rapper rus, T-killah, videoclip ce asteapta sa fie lansat inca de la inceputul lunii martie. Pe 14 aprilie, Lena Katina sustine primul sau concert LIVE pe internet. In SUA este la moda sa faci concert online. Artista ofera de asemenea si premii. Pretul unui bilet online este de aproape 5 euro.

Bruneta, Yulia Volkova a lansat ieri un demo al unei noi melodii ce suna foarte bine. Fanii artistei considera ca este ce-a mai buna melodie a artistei. Filmul “Zombie Forever” in care Yulia Volkova are rolul principal, a fost prezentat tot ieri, in cadrul Festivalului International de Film Fantastic de la Bruxel.