Surpriza: Elan Schwartzenberg este patron si la B1 tv

elan-schwartzenberg

Surpriza de proportii oferita in aceasta seara de Elan Schwartzenberg. La numai cateva ore dupa ce a anuntat intr-o conferinta de presa ca a preluat Realitatea tv de la SOV, a anuntat in urma cu cateva minute, in direct la B1 tv, ca este asociat cu Sorin Oancea si Bobby Paunescu si in firma care administreaza B1 tv.

Intr-o interventie usor penibila in care explica ca desi isi programase o aparitie la Realitatea tv la ora 22:15, dar cu 5 minute inainte a fost sunat de producatoarea emisiunii, Raluca Damian,  care i-a comunicat ca “nu este oportuna” aparitia sa pe post, Elan a dezvaluit, in emisiunea lui Robert Turcescu ca el este unul dintre proprietarii B1 tv. “Domnule Turcescu, stiti foarte bine ca sunt in actionariatul acestui trust in care prestati, alaturi de domnul Oancea si de domnul Bobby paunescu”, a spus Schwartzenberg, care si-a programat cu aceasta ocazie o emisiune la cel de-al doilea post de televiziune pe care il patroneaza.

skula_verde
03/05/2011 AT 2:25 AM
ce moaca de jidan sek_curist spurkata are…!!!!!!!!

traian
03/05/2011 AT 6:54 AM
adica nu ti-a placut ce fetze de bovisi mici facura deontologii turcescu si nea ion ? beton 😀

anca
03/05/2011 AT 8:29 AM
asta ce inseamna ca:))) va deveni realitatea un post care-l ridica in slavi pe basescu…sa-l pupe asa rau pe base -n fund si elan:)))))))dc mai avem o asemenea televiziune ca b1 nu avem unde sa ne mai uitam….noroc cu trustul antena ca altfel ce ne-am face…toata lumea love Basescu , Boc si Udrea…..sau poate domnului elen i-a placut de tanti Nuti:))))))ce-i drept arata mai bine dc mihaela:)))

oltenasul
04/05/2011 AT 3:44 PM
adriana, nu te abtine, daca ti-ai vandut 10 la sută din actiunile la site lui elan, spune-ne de pe acum!
pina la urma, vad ca acolo ajungem cu totii 🙂