Sexgate la PSD, episodul II. Victor Ponta, acuzat in ziarul lui Patriciu de sex in grup cu minore, inaintea nuntii cu Daciana

victor ponta

Fetele lui Robert Negoita, cele din dosarul DIICOT “sex cu fotomodele”, se intorc, nitam-nisam, intr-o inregistrare video realizata special pentru ziarul Click in care sustin ca au participat acum patru ani la petrecerea burlacilor pentru Victor Ponta, intr-un hotel la Mamaia, unde viitorul presedinte al PSD ar fi facut sex cu doua minore, una dintre ele avand 15 ani.

De remarcat implicarea dubioasa a lui Lazarus in poveste, si aparitia inregistrarii in ziarul lui Patriciu, al carui trust s-a remarcat in ultima vreme prin campania dusa impotriva liderilor USL 🙂 Poate asa se explica si modul in care Lazarus a obtinut licenta pentru televiziunea sa de debara, Zeus tv, un nou instrument marca OTV prin care sa se reverse laturi in capul adversarilor politici ai PDL.

Mircea Berinde
17/06/2011 AT 10:58 AM
Curat jurnalism de calitate! Proba, fata draga, proba! Altfel, e misto cand cineva cu pretentii de jurnalist baga trimiteri la… “Click”.

Dan Stoica
17/06/2011 AT 12:16 PM
Hai sa privim din alt punct de vedere: versiunea romaneasca a lui Che a “dovedit” in aceiasi “sedinta” doua aspirante la titlul miss TSD (minore deci mult mai greu de satisfacut!) si in aceiasi seara a “rezolvat-o” pe Daciana? O dovada mai clara ca este cel mai indreptatit la postul de PM (prim-ministru, nu va gandit la altceva) nu cred ca exista! Tiranule, a vrut sa te deruteze prin participarile la raliuri doar din pozitia de copilot…

Sonia Lorena
17/06/2011 AT 12:36 PM
Este o facatura ieftina. Se vede clar ca fetele sunt invatate de Lazarus ce sa spuna. Ele spun o poezie si primesc in schimb, o emisiune la televiziunea lui. Este un mod ieftin de promovare a unei televiziuni care, dupa cum se anunta, va depasi OTV-ul, la capitolul manipulare si dezinformare. Deja a inceput pe acest drum. De ce nu a dezbracat fetele in platou in timp ce vorbeau? I-a scapat asta lui Lazarus. Sigur o va face data viitoare.

Radu Bota
17/06/2011 AT 12:52 PM
Zeus tv?! mor de ras…
zeus tv, otv, lazarus, click… au ceva in comun: mediocritatea.
in acelasi material lazarul spune ca – din surse, bineinteles, sigure – jumatate dintre fotomodele practica prostitutia. de aici am putea trage si concluzia ca o buna parte dintre prostituate sunt… fotomodele!!! 🙂 ))
intrebarea care ramane in urma acestui material (si altele asemenea) este cati dintre jurnalisti/ziaristi vor ramane demni pana la capat si cati vor continua sa se prostitueze in beneficiul pestilor politici??…

maxim
17/06/2011 AT 12:59 PM
Click ? adica Nicoleta Vera-Nicolicea de la UNPR ? Bine, pa, ii si cred

Arogantu’
17/06/2011 AT 1:15 PM
Derbedeii dracu’ !
Bine va face shefu’ ca va stoarce de TVA, altfel nu va potoliti !
Huideooooo ! 😀

Nu-i asa, MirciuliCA, CA si-au luat-o-n cap ziaristii astia ?
Mai ales unii … nu mai poate OMU’ sa zica oarece – gata, sar la jugulara !

PS Atunci va veni ‘dovada’ cind isi va proba ba’SECU toate ineptiile pe care le debiteaza numai la ore de virf !
Cit despre Boc … Dumnezeu cu mila !
La cite dobitocenii a expulzat pe gura cu viteza unei mitraliere – asta nu se mai face bine nici la Balaceanca ! 😀

Iuliu Tezar
17/06/2011 AT 5:16 PM
Ce tembelisme ordinare lanseaza pe piata OTV2 asta! Alea doua papusi, care nu stiu decat sa stea pe scaune si sa repete ce le-a invatat Lazarus. Daca prostia ar durea, ar trebui sa umple studioul de tipete!:)) Si Patriciu, care se pare ca nu se mai da in laturi de la nimic pentru a ataca Opozitia. A batut palma cu Diavolul, adica cu Basescu.

cristache vlad
18/06/2011 AT 11:18 AM
nu s-a intamplat inainte de nunta cu daciana, povestea cu fetele a avut loc la sc politica de la Mamaia in 2008, hotel Oxford.Fetele erau aduse pt concurs miss TSD si erau de la agentia de fotomodele a lui Negoita.

Alina Plugaru
19/06/2011 AT 12:35 AM
E o facatura ordinara. Victor Ponta il iubeste pe Dan Sova! Cica in afara de Che Guevara, modelul lui de om politic este Edward al II-lea al Angliei. Daciana stie de ce…….

Nutu
23/06/2011 AT 2:25 PM
Scandalul a plecat din Austria. Ziarele austriece au dat suficiente exemple cu minore si politicieni romani implicati. In Romania totul este pentru anigilarea stirilor ce dauneaza USL. Rusine celor ce musamalizeaza si blocheaza accesul de stiri catre cetatean. Afacerea cu minore este reala.