Semnificatia stiintifica a ritualului de rupere a cocosului in India

Ruperea unei nuci de cocos pentru zei si zeite este un ritual popular in India si are o semnificatie religioasa semnificativa in hinduism. Fructul de nuca de cocos este o oferta necesara in aproape toate ritualurile hinduse si este prezent la aproape toate ceremoniile hinduse. Toate proiectele noi pentru hindusi incep cu spargerea nucii de cocos in fata unui idol. Nuca de cocos este inca un must-have pe lista, indiferent daca este pentru un festival sau o ceremonie puja semnificativa. Iata semnificatia stiintifica a ritualului de rupere a nucii de cocos.

Apa de nuca de cocos care varsa plasma electrolitica este identica cu apa RBC din sangele uman. De asemenea, contine o cantitate similara de acid lauric cu laptele matern. In sanscrita, nuca de cocos este cunoscuta sub numele de ,,NariKela”, unde ,,Nari” inseamna apa si ,,Kela” inseamna fruct. Cand nucile de cocos sunt tinere si delicate, au cea mai mare apa. Putini oameni obisnuiau sa dea sange ca ofranda pentru a se purifica si a obtine mantuirea de ghinion, la fel cum a facut Isus Hristos cand si-a varsat sangele pentru a ispasi pacatele semenilor sai.

Jertfele de animale au fost in cele din urma scoase in afara legii si au fost inlocuite nucile de cocos cu trei pete negre asemanatoare unui cap uman si trei ochi. Cu toate acestea, Vedele nu fac nicio mentiune despre oferirea de nuci de cocos zeilor. Dupa ce inteleptul Brahmarshi Viswamitra s-a luptat impotriva sacrificiilor de sange uman atunci cand a eliberat Sunahsepa, el a inventat nuca de cocos ca inlocuitor al capului uman.

Apa de nuca de cocos care varsa plasma electrolitica este identica cu apa RBC din sangele uman. Contine o cantitate similara de acid lauric cu laptele matern. Wikimedia commons

Despicarea nucilor de cocos este o forma de sacrificiu fara sange. Oamenii care doresc sa-si elimine karma proasta si sa stearga barierele ar lua nuca de cocos drept cap si i-ar oferi-o lui Dumnezeu prin spargerea ei. Intentia este de a livra ceva care seamana cu capul si sangele uman, iar distrugerea acestuia reprezinta ruperea ego-ului uman si a karmei. Coaja fructului are trei ochi deasupra. Puteti ajunge la apa din interior doar strapungand cea din mijloc. Al treilea ochi al Lordului Siva se refera la acest ochi mijlociu.

Apa de cocos este un electrolit care imbunatateste circulatia, fiind totusi antibacteriana. Este necesar sa planificati corect in timpul ceremoniei de rupere a nucii de cocos. Abia atunci este posibil sa va acordati matricea de energie cuantica, care este apoi convertita in ADN-ul cuiva. Variatiile cuantice din zona punctului zero, o cantitate masiva de energie neexploatata, pot fi cauzate de scopul uman.

In Zero Point, rezonam. Lumea poate fi influentata de energie si de dorinta umana. Intentiile (Sankalp) afecteaza campul cuantic sau constiinta pura. Cand spargi fructul, opreste-ti conversatia interioara a mintii, fii prezent pentru un moment trecator fara sine si lasa-ti scopul sa sune la diapazonul constiintei tale, pentru a rasuna la matricea energetica a nivelului cuantic ca un vortex de memorie coerenta de grup. Apoi, cu viteza gandirii, eliberati undele scalare si asteptati-le sa-si faca minunea.