Romanii sub Basescu au reusit ce n-a reusit Stefan Cel Mare. Imperiul Roman Manelistic cucereste Planeta, din America pana in China

traian basescu

Elevele si elevii profului de sex de la liceul Monnet nu vor sti, probabil, niciodata, ca acum vreo 1000 de ani, a existat un Imperiu Romano- Bulgar (refacut ulterior in jurul capitalei de vacanta Albena  ), dar sint mandri intemeietori ai contemporanului Imperiu Roman Manelistic.

Romanii, dupa cum am invatat noi la scoala in mai bunele vremuri ale educatiei – alea comuniste – sint un popor mandru, harnic si viteaz, care a luptat secole de-a rindul pentru libertate, aparindu-si pamanturile in fata cotropitorilor, care toti dadeau buluc sa le ia femeile, vinul si brinza. Stiti bullshit-ul ala cu “riul, ramul mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este”.

Ei, poporul asta care niciodata nu a incercat sa cucereasca vreo palma de pamant de la altii, sa exploreze vreo padure virgina din Indiile de vest sau de est, sau vreo insula verde din ocean (nici macar sa treaca marea pana la Turci, altfel decat pentru a pupa papucii sultanului, si, peste secole, pentru a se marita cu turci mustaciosi contra a catorva lantisoare de aur si pentru a face shopping in bazarul din Istanbul), a reusit pe nemitite (cu lipsa de bun simt adica  ), ce nici doua catraliarde de frunze ale doamnei Udrea nu ar fi reusit in doua milioane de licitatii pentru promovarea brandului de tara: hegemonia culturala la nivel planetar.

Costi Ionita a ajuns la Los Angeles mare scriitor de “muzica” pentru celebritatile mondiale (vezi si mai ales asculta VIDEO). Chinezii cinta manele si miauna ceva inteligibil drept “ciganii meeeei”. Pina si Tom si Jerry au fost “reorchestrati”.

Traiasca Imperiul Roman Manelistic! Si, vorba copilului minune (nu, nu e vorba despre Mozart), offfff, viata mea…

george antonov
09/01/2012 AT 4:45 PM
La multi ani Adriana! Cat despre manele, manelisti si restul, cine sa fie de vina… suspans… Basescu, desigur. Manelistii invitati la Acces direct nu se pun.

Adriana Dutulescu
09/01/2012 AT 5:57 PM
nu zic ca Base e de vina 🙂 si ma gindeam ca printre rinduri se subintelege ca e vorba si despre manelistii de la Acces Direct

Cristi
09/01/2012 AT 7:39 PM
Super lectie de istorie, nu ma mir ca faci apologia comunismului…

nytro
18/01/2012 AT 9:29 PM
Oare ce pretentie sa mai avem de la OTV-isti astia. Daca au ajuns sa creada ca soarecele ala de Diaconescu poate fi presedinte, e clar in ce stadiu de cultura am ajuns. 🙂 ) Ma gandeam ca daca ar fi sa aleg la presidentie intre Basescu si Diaconescu…
Offf, saraca Romania!!!

mircea
19/01/2012 AT 3:46 PM
muzica au invatat-o.sa vedem daca prind si chestia cu”fara numar,fara numar…”.