Uniunea Sociala a Virginelor

PNL Crin Antonescu

Sa i se usuce mana aluia care mai voteaza USL-ul. Sa inghete si sa faca pneumonie ala care o mai sta la coada la urne pentru prezidentiabili mesianici. Sa se trezeasca cu electrozi pe frunte si perfuzii cu xanax ala de-o mai crede in cauze nobile, salvarea tarisoarei si declaratiile domnului presedinte al PNL, Crin Antonescu.

Sa facem o recapitulare scurta. Frunzaverde la USL. Piedone la USL. Darius Valcov la USL. O tarla de deputati, senatori, primari, vicepresedinti de organizatii PDL din Buzau, Ilfov, Caras, la USL. Ontanu este sunat de Ponta sa vina la USL. Cati Andronescu-Abramburica se duce sa il convinga pe Ontanu sa vina la USL! Ontanu ala din sintagma “generalul Ontanu”. Tradatorul, sluga lui Oprea si a lui Basescu.

What the fuck, cum ar zice francezul. Adica astia pleaca de la PSD si de la PNL, ii injuram ca sint niste nenorociti, traseisti, hoti, mafioti, santajati cu dosare, momiti cu bani si cu grade de la Base, si pac, inainte de alegeri, cind le miroase ca barca lor ia apa, ii primim cu bratele deschise? Pai n-a zis domnul Crin ca nu avem ce discuta cu tradatorii? N-a zis domnul Ponta ca nu inghitim traseistii?

Pai nu ziceau domnul Crin si domnul Ponta ca aia care tipa in Piata Universitatii ca PDL=USL=tot un drac? Pai mie mi se pare ca acum este fix tot un drac.

Asteptam cu interes sa o reevaluam pe doamna Udrea, care poate fi la orice ora din zi si din noapte o prea bine intentionata doamna a politicii romanesti, ca atat s-a zbatut saracuta sa faca patinoare si partii la sate si orase. Sa pregatim sampania pentru domnul Falca si pentru socrul Seculici, ca, ce dracu, dosarele de la DNA sint o dovada ca ei nu sint pe bune cu Base. Sa ne uitam cu alti ochi la Scripcaru de la brasov, ca poate nu degeaba il iubesc brasovenii si il voteaza de atatia ani.

Culmea prostiei – culmea prostiei la USL adica – ar fi ca cei de la PDL sa aiba un plan prin care sa cistige alegerile calare pe USL. Ii transfera pe toti in tabara aflata pe val, astia, cu sigla invingatoare de gat, cistiga, si dupa alegeri, ce garantii exista ca alde Piedone, Valcov, Frunzaverde, aud acum ca si pruteanu de la Neamt, nu se intorc la PDL? 

Arogantu’
02/04/2012 AT 7:12 PM
Pai e simplu !
Votati PD laba de urs ! 👿

Jan Pantelimon
02/04/2012 AT 7:26 PM
Problema oamenilor cu un dram de luciditata in ieftina noastra tarisoara : baaaa voi chiar credeti ca v-a reusit trepanarea incat sa ne insultati cu strutocamila asta virgina si salvatoare ?
Voi chiar credeti ca -n viata asta noi trebuie sa asistam neputinciosi la circuitul infractorilor in politica ?
Nu luati in calculul vostru cinic riposta noastra violenta ?

Tinu Saci
03/04/2012 AT 9:54 AM
Deh, draga Adriana, daca lumea ar fi numai in alb si negru acum eram toti basisti. Tu ca jurnalist ar trebui sa-ti dai seama ca este razboi, iar la razboi ca la razboi. In rest numai de bine.

george antonov
03/04/2012 AT 8:52 PM
Buna intuitia ta Adriana. Pacat ca, nici macar in fata evidentelor, cretinica de Arogantu’ nu s-a “prins”. Asa-i el, mai “uslinos” la minte. Hi, hi.

Marian CROITORU
15/04/2012 AT 3:27 PM
Mai meri in ma-ta adriana fato, ti-am sters site-ul de la favorite ! Nu ca i-as vrea pe vreunul din pedelaci in viitorul parlament, dar in nici un caz nu-l mai vreau pe marinar si nici guvernul si parlamentul actual. USL trebuie sa castige, chiar daca e nevoit sa faca cateva concesii. Prefer sa nu-mi fie ‘rau’ decat sa nu-mi fie ‘nu foarte bine’ ! Votati pe base, udrea, mru, ppdd si o sa o sugeti iar patru ani; dupa o sa ramaneti doar cu gustul ca nu cred ca veti mai avea ce suge !

Marian CROITORU
15/04/2012 AT 3:28 PM
Si vad ca lasi pe site doar ce iti convine ! Rusine !