Povestea anchetei despre madama de la SGG si un mic pont pentru “colegii” de la Gandul: gaina care naste pui vii a fost violata

gandul

De o saptamana ma tot uit, desigur, cu mare interes, la cum se impauneaza diversi  cu ancheta sectiei Politic de la Antena 3,  si la cum isi aroga meritele pentru mica victorie a demiterii madamei Andreescu. Ma refer la “deontologii” de la Pro tv si Gandul.

Mi-aduc aminte ca era o vreme cand seful de la Gandul, Claudiu Pandaru, parea  sanatos la cap si la profesie,  dar,  ce sa-i faci, vicisitudinile crizei din presa mai schimba omul si-l fac specialist in titluri spectaculoase care nu se regasesc in informatia din text, in demiterea/demisia periodica (si absolut sigura!!!) a lui Boc, in chilotareala impinsa la extrem si in vanarea, cu asiduitate, a gainii care naste pui vii.

Claudiule draga, poti sa ma crezi pe cuvant: gaina cu pui vii a murit dupa ce a fost violata cu perversiuni. Bag-o repede pe site, e din surse sigure!

Si acum sa restabilim adevarul istoric:

In urma cu o mai bine de o luna am aflat, intamplator, ca Bursa de Marfuri nu mai “domiciliaza” la Casa Presei, si ca in sediul din corpul central trebaluiesc de zor muncitori. Am trimis un reporter cu o echipa de filmare si asa am aflat, de la muncitori, ca acolo se executa un salon de nunti. Pe teritoriul RAAPPS. Cateva telefoane ajutatoare au dus la identificarea beneficiarului salonului de nunti. Respectiv, fiica doamnei Andreescu, Irina. De aici a plecat o luna de filmari cu camera ascunsa, realizate de reporterii Sectiei Politic a Antenei3, Ionut Cristache si Diana Lazar, care, pretinzand ca sunt un cuplu care si-ar dori sa inchirieze pentru nunta salonul de la Casa Presei, au deslusit intreaga poveste cu spatiile si functiile familiei Andreescu-Teodorescu.

Marti, 15 noiembrie, ancheta a fost gata scrisa si montata iar miercuri, 16 noiembrie, a inceput difuzarea ei, la Antena 3, si seara, la Observatorul de la ora 19, la Antena 1. Pentru tomanecredinciosii stau marturile pe site-ul Antenelor, inregistrarile jurnalelor si ale emisiunilor, caci materialul a fost redifuzat timp de 10 zile de dimineata pana seara. Vineri, 18 noiembrie, stirile Pro Tv au difuzat, sub titlul “exclusiv”, un material copy-paste, cu filmari la locatiile dezvaluite de noi, la “pomana”, cum se zice. Imediat Gandul a preluat povestea, tot cu “Exclusiv”. si asa au tinut-o pana la titlul culminant: “Dezvaluirile Gandul, Pro tv si Mediafax au demis-o pe Daniela Andreescu”.

maria
27/11/2011 AT 12:45 PM
FELICITARI Adriana Dutulescu si Antena 3!

Sandi
27/11/2011 AT 1:38 PM
Niste frecangii !
A.D. ar trebuie sa amintiti asta si pe A3. Poate asa or inghiti broasca mascaltzonii astia !

Marius Mina
27/11/2011 AT 2:46 PM
Ma mir ca n-au preluat-o “exclusiv ” si cei de la realitatea, B1 si tot tacamul de partid si stat 😉

Nevermind
27/11/2011 AT 3:28 PM
http://www.kamikazeonline.ro/2010/12/fratele-fiul-si-fiica-ministrei-andreescu-angajati-la-stat/

2010 😉

nu o spun pentru a submina importanta dezvaluirilor de acum. ar fi trebuit sa explodeze mai demult

gabryela
27/11/2011 AT 3:55 PM
ma bucur ca usl contesta legea asistentei sociale la curtea constitutionala!

PLANO10
27/11/2011 AT 11:09 PM
Astia vor sa spuna ca daca nu preluau si ei stirile si ramanea doar A3 cu dezvaluirile, boculet nu s-ar fi ostenit s-o demita pe sefa SGG.
Este o realizare mare ca ati reusit sa ridicati bariera izolarii pe care Puterea o pusese in calea A3.

bella
29/11/2011 AT 10:23 AM
acelasi lucru si despre voi, nu va e rusine A3? kamikaze a scris demult despre astea!!!

valerian
30/11/2011 AT 12:46 PM
Este ok povestea, acum sa analizam rezultatul… Stimata doamna, eu nu sunt familiarizat cu termenii utilizati, spre exemplu, ce inseamna “demis”? De ce nimeni nu il intreaba pe BOC daca doamna respectiva mai este salariata la SGG (dar pe o alta functie, he he he … probabil adjuncta) sau efectiv a incetat raportul de munca? Sau, poate, fiind valoroasa o regasim in alta structura a guvernului etc… Daca ea mai lucreaza pe banii contribuabilului intreaga dumneavoastra victorie se reduce la ZERO, din pacate. Si, ca sa fiu sincer, sunt convins ca doamna este, si acum, daca nu pe o functie mai mare macar pe una mai banoasa!!! Astept sa aud aceasta intrebare adresata lui Boc de catre un ziarist mai curios!!!

Andrei
30/11/2011 AT 11:12 PM
Cum sa o demita Pro Tv, Gandul si Mediafax cand se stie ca purtatorul de cuvant de la guvern a lucrat la Pro…pai daca ar fi fost ei in spatele miscarii atunci trebuiau sa aiba informatii in premiera, sa o fi facut mai demult, dar dupa cum multi stiu, grupu’ pro nu se ocupa cu asa ceva pentru ca nu e bine sa te pui rau cu puterea…mai voalat, dar ei intotdeana au promovat “marile realizari ale guvernului”…

Și Antena 3 face realitatea. Realitatea ei virtuală, marca Duțulescu « prisacariu
02/12/2011 AT 10:22 AM
[…] P.S. Niște resurse, pentru cei care nu-s la curent cu ce se mai întîmplă prin presa română: aici, aici și aici. […]

Mircea Popescu
05/12/2011 AT 11:23 AM
http://prisacariu.kamikazeonline.ro/2011/12/02/si-antena-3-face-realitatea-realitatea-ei-virtuala-marca-dutulescu/
Ciocu’ mic si joc de glezne, cum se spune.

Liviu Iordache
07/12/2011 AT 12:14 AM
Asta e dovada ca a fost poanta livrata, voiau s-o dea afara pe cucoana, asa ca v-au folosit! E tehnica lui Basescu, care foloseste foarte bine foamea de asa-zise stiri si, mai ales, preluarea de la unii la altii, astfel ca orice sughit este rostogolit la greu de toti. Iar cind foloseste scandalul, il pedepsesc pe fraier! Pentru ca chestia cu salonul de nunti e penibil! Singura problema ar fi fost daca ar fi fost dat gratis, daca platea chirie ca toata lumea (ca nu doar aia mica facea evenimente) nu era nicio problema!

baba nochia
13/01/2012 AT 3:59 AM
da-da, sigur, tu cand ai furat ancheta din kamikaze erai virgina…rade lumea fetito, te dai rotunda cu ceva publicat cu un an inainte 😀