Ponta si Basescu va prezinta blockbuster-ul politic al anului: “The Wrestler”

ponta si basescu

Ati vazut “The Wrestler”? Nu cit de naspa arata Mickey Rourke, ci cum se desfasurau asa – zisele lupte intre baietii aia gonflati de steroizi. “Eu voi sari pe tine, te voi schingiui, iti voi baga cuie in sfircuri, dupa aia tu sari pe mine si ma tai cu lama pe sub piele”. Si la final cistiga cine era aranjat dinainte sa cistige, la negocierile intre manageri, pe bani.

Ei, acu sa va povestesc ce facu domnisorul Victoras Ponta astazi, inainte de sedinta cu scandal de la Camera, scandal in care PSD urla cel mai tare si mai tare. Dar cam atit. Ei bine, presedintele celui mai mare partid de Opozitie a avut o convorbire telefonica fix cu Traian Basescu. Caruia i-a povestit cam ce are de gind sa faca pesedeaua cu legea pensiilor – sa traga de proceduri in plen, sa o tirasca pe Roberta pe la Parchet etc etc. Covorbirea a continut insa o mica rugaminte – “sa nu va suparati”. Adica sa nu se supere Zeus ca Victoras, temporar, se va face ca il injura.

De altfel, tata socru’ Sarbu a stat azi ca o closca pe la Camera (desi el este senator), sa aiba grija ca ginerica sa nu scoata pe gura ceva deosebit de nasol la adresa lui Basescu, ce dracu, iar se chinuie el 2-3 ani sa negocieze o alianta la guvernare pe la Cotroceni.

Sa mai spun din nou ca pesedistii ar vrea inclusiv sa semneze acte pentru o alianta la tribunal cu PNL si sa ii dea lui Crin si Guvernul, ca sa cistige alegerile impreuna cu peste 50% sau sa il forteze pe Basescu sa le dea guvernarea inainte de alegeri, sa crape Boc si PDL-ul, dar singurul care se opune este Victoras? (plus Dragnea si, evident, tata socru’).

Traian
21/09/2010 AT 5:39 PM
Nu m-ar mira deloc, mereu am zis ca ginerica & familia sunt pupinbasisti fruntasi

Mailul & Miss Piggy
21/09/2010 AT 5:58 PM
[…] de la Cotroceni e de ajuns. La ora 18 se anunta ginerica cu alta conferinta. Vorba aia : curvele FSN intre ele . Related Posts:Dear God“Aroganţa” dimineţii : Miss BăsescuDemisia : un pas […]

Horia, Closca si Crisan
21/09/2010 AT 9:38 PM
Domnisoara,
Aveti fir direct la cabinetul 01 sau 00, nu mi-e clara numaratoarea, de la Cotroceni? Ori faceti parte din STS si atunci interceptati ilegal telefoanele iubitului nostru Presedinte?

mitica
22/09/2010 AT 12:32 AM
Lasa, nu mai fi trista, ca acusica se supara Voiculescu pe Ponta si-l lasa din brate, adica din antene!Si se unesc conservatorii cu liberalii lui Crin, ii sparg pe toti in alegeri si-i trimit in opozitie si pe pedelei si pe pesedei!Si-o sa guverneze singuri, si-o sa curga lapte si miere, bani cu ghiotura la tot poporu’, si-am incalecat pe-o sea……

malela
22/09/2010 AT 12:23 PM
@Horia, Closca si Crisan:
Asta era si intrebarea mea… Eu sunt convinsa ca Ponta e omul lui Basescu, dar ma depaseste cum de cineva poate sa stie cum a incheiat Ponta o discutie cu Basescu… Vorbea asa, in gura mare, in vazul tuturor?!

Cristinel Bourescu
22/09/2010 AT 2:16 PM
o mica recapitulare:
psd a zis ca intra la guvernare doar dupa alegeri, anticipate ori ba. chiar nu inteleg de ce nu intelege lumea asta si de ce nu le convine(analistii si comentatorii adica) 🙂
la procentele pe care le are, teoretic, acum…nu neaparat din sondajele facute in primaria lui Chiliman de GSS, psd are undeva pe la 35+%. asta inseamna pe de-o parte ca mai poate creste, dar si ca nu are nevoie de liberali ca sa faca guvernul. redistrinuire, dezertori, etc.

in rest…asteptam cu interes sa ajunga Crin presedinte. cand vreodata ?! 🙂

Adriana Dutulescu
22/09/2010 AT 2:27 PM
@malela, maybe 😀