Doamna Udrea isi baga “Doi si-un sfert” in poseta

elena udrea

Miza mizelor in razboiul Basescu-Blaga nu e onoarea prezidentiala terfelita de strigarea “iesi afara, javra ordinara”, si nici incalcarea legii de catre politistii protestatari – stim ca nu moare Base de grija legii in Romania.

Miza mizelor este, ca intotdeauna cind vine vorba de MAI, serviciul secret al ministerului, DGIPI, sau mai corect, “Doi si-un sfert”. Pohta ce-a pohtit madam Udrea la remaniere s-a implinit doar pe jumatate – au zburat din Guvern indezirabilii Videanu si Berceanu. Blaga, pe care madam il uraste crunt si il vineaza la litera (am mai scris aici cum cauta contracte compromitatoare semnate de Blaga la ministerul Dezvoltarii), a scapat de remaniere, pentru ca avea un mare as in mineca: “doi si-un sfert”. Pentru cei care nu mai cred in povesti cu zine, este clar ca DGIPI se ocupa cu filaj si dosare politice, si alimenteaza cu munitie calitatea I orice razboi politico-financiar.

Va amintiti ce framintari si scandaluri am avut din cauza dorintei Baselului de a tine sub papuc DGIPI – Oprea, Dragnea, Vanghelie, arestarea lui Catalin Voicu, arestarea lui Cornel Serban, seful DGIPI etc etc.

Se pare insa ca Blaga s-a tinut tare in papuci si i-a dat si ceva frisoanei Udrei, cu neste smenozeli, vorba lu’ Badea, filate de baietii de la “si-un sfert”. Asta dupa ce Vanghelie fluturase arhiva intreaga a serviciului pe la nasul ei, de tipa madam ca Vanghelie vrea s-o aresteze.

Bun, ca sa n-o mai lungim, DGIPI inseamna in acest moment Vasile Blaga si (inca), pe alocuri, oamenii lui Vanghelie. De aia e nevoie ca Blaga sa plece, cu un sut in fund, si de un Gabriel Oprea la Interne, curcanul de casa al Cocosului si al Udrei, sa puna ordine in batatura, sa redirectioneze microfoanele si camerele de filmat .

ionescu v.
27/09/2010 AT 10:19 AM
Frate….frate, am ceva pentru tine, SINCER, dar nu pot sa o spun aici !!

ionescu v.
27/09/2010 AT 10:22 AM
Oricum, mama…mama mea, a murit si a scapat de lumea asta.

ioska
27/09/2010 AT 12:21 PM
fa proasto acum nu mai e tripleta bvb simbolul coruptiei?
nu urlati voi mereu ca blaga asa si pe dincolo??

mari japite mai sunteti.

discutabil_indiscutabil
27/09/2010 AT 12:25 PM
“Succesuri!” va doresc sau rastalmacind spuse lui Nichita : <>
daca nu era hotnews, nu intram pe pagina ta.
acum macar stiu de ce sa ma feresc…

Marius Mina
27/09/2010 AT 1:50 PM
Oprea out of picture

Je
28/09/2010 AT 12:41 PM
Bag de seama ca avem de-a face cu un guvern optimist deoarece ei nu vad si nu aud ca sanatatea e nesanatoasa, ca invatamantul e repetent, ca oamenii de rand sau oamenii legii impreuna cu sindicatele ies fericiti in strada sa aplaude guvernul…dar care guvern, acesta e invizibil sau mai bine zis cred ca e mort in urma razboiului cu criza!