Ponta pe vapor, catre PSD: “In ultimii 5 ani, nu v-am mintit niciodata”

victor ponta psd

La adunarea PSD de la Tulcea se intampla lucruri foarte amuzante. Dupa ce s-a varsat sange pesedist prin spargerea capului lui Mazare si prin spargerea venei lui Ponta, care si-a donat celulele rosii si albe in schimbul unui bon de masa, pesedistii s-u urcat pe vaporul “Moldova” si au purces pe Dunare, intr-o sedinta care se doreste a-i convinge pe baronii speriati de catuse ca DNA nu raspunde la telefonul de la Palatul Victoria.

Pe vapor, Ponta le-a spus pesedistilor urmatorul lucru, pe care ei nu l-au pus, desigur, la indoiala: “In ultimii cinci ani, de cand sunt presedinte, nu v-am mintit niciodata”. Dupa care le-a zis ca va ajunge in al doilea tur la prezidentiale cu Iohannis, ca partidul ii va aduce in jur de 45% din voturi dar el trebuie sa faca rost singur de restul, si i-a rugat pe cei de fata sa “intre in campanie fara parti-pris-uri personale”. Pe ideea votati-ma acum, urati-ma mai incolo 

Informatiile de ultima ora de pe vaporul “Moldova” spun ca decamdata Marian Vanghelie nu a caftit pe nimeni, cum s-a intamplat la ultima adunare pesedista, la Orastie, dar intalnirea inca nu s-a terminat.