Oligofrenia guverneaza Romania. Baconschi i-a cerut lui Igas sa mute politistii disponibilizati la MAE, pe posturi de diplomati

Teodor Baconschi

Ministrul de externe, Teodor Baconschi, a declarat, aseara, la Cairo, că a propus ca o parte din oamenii disponibilizaţi de la Ministerul de Interne să fie redistribuţi în reţeaua consulară a Ministerului de Externe.

Ministrul Teodor Baconschi a afirmat, într-o declaraţie pentru presa română citata de Newsin, că i-a comunicat ministrului de interne Traian Igaş această disponibilitate printr-o scrisoare oficială. ”Nu am stabilit încă proporţiile unui astfel de transfer şi de conversie profesională, dar cred că este o idee bună, pentru că, în definitiv, foarte mulţi dintre cei care vor fi disponibilizaţi la MAI au o bună experienţă de lucru cu publicul şi, în urma unei pregătiri specific consulară, ar putea să fie eventual redistribuiţi în reţeaua noastră consulară”, a explicat ministrul de externe.

El a adăugat că Ministerul de Externe a operat restructurări de curând şi nu poate reveni la starea precedentă, dar a precizat că multe dintre consulatele României sunt subîncadrate şi este nevoie să fie completată schema. ”Noi am operat restructurări de curând, deci nu putem reveni la starea pecedentă, dar cred că multe dintre consulatele noastre, inclusiv în ţări unde există comunităţi româneşti importante, sunt subîncadrate actualmente şi deci va fi nevoie să mai completăm schema”, a conchis ministrul Teodor Baconschi.

Mircea Berinde
14/06/2011 AT 9:59 AM
In plus sint obisnuiti si sa ia shpaga. =))

Franco Nelu
14/06/2011 AT 1:01 PM
Boala lui Calache si Oligofrenia Salveaza Romania! Prea multa atentie acestui herpes national, lasati timpul sa-i eutanasieze …

silviu
14/06/2011 AT 6:04 PM
@Mireca Berinde. daca u ai vazut un politist sa ia spaga, te rog frumos nu generaliza, nu ii baga pe toti in aceeasi oala. Intr-adevar sunt o gramada care sunt sau au fost obisnuiti sa ia spaga, dar mai sunt si oameni cinstiti, asa ca te rog, nu ii jigni pe toti pentru unii care nu merita sa poarte acele haine ale statului…

Anonimul
14/06/2011 AT 7:39 PM
Numai militienii lipseau de la externe…

Unknown
14/06/2011 AT 8:20 PM
Militianul e cel mai bun diplomat !

Lituanianul
14/06/2011 AT 8:22 PM
Hi from Lithuania ! are you sure where i am ?

Silviu Craescu
15/06/2011 AT 7:41 AM
Silviu Craescu, fost angajat special si personal cu rang de Administrator si Sef al securitatii private a Resedintei Oficiale a Ambasadoriilor Statelor Unite la Bucuresti, solicita, intr-o scrisoare deschisa catre Parlamentul Romaniei si MAE, sa se retraga acreditarile si sa se dispuna declararea ca “Personae non-gratae”, a tuturor functionarilor CIA Ambasadei SUA din Bucuresti, in frunte cu Ambasadorul SUA Mark Gitenstein, cu acordarea unui termen limita pentru parasirea teritoriului statului roman de 30 de zile.

“Scarbit fiind de tot ce am vazut si trait atat ca angajat personal al Ambasadoriilor Statelor Unite la Bucuresti cat si de justitiabil in Romania, am hotarat sa-mi asum raspunderea de a face publica o realitate atat de bine ascunsa opiniei publice din Romania. De acceea solicit, Parlamentului Romaniei, Guvernului Romaniei si tuturor institutiilor abilitate statului roman prin lege, ca in temeiul art.222 (respectiv art.223) din Codul de procedura penala, sa se autosesizeze de existenta celei mai mari conspiratii din istoria Romaniei si sa dispuna deschiderea unei anchete oficiale penale necesare pentru aflarea adevarului si pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele, in vederea justei solutionari a acestei cauze.

Solicit in mod expres institutiilor statului roman ca in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, sa organizeze in 30 de zile de la primirea prezentei scrisori o conferinta de presa prin intermediul careia sa aduca la cunostinta cetatenilor Romaniei despre masurile intreprinse.
…..
Domnule Presedinte Basescu, nu veti putea niciodata sa faceti sa tac chiar daca imi bagati pumnul in gura aruncand cu laturi in mine si familia mea prin intermediul unor ziaristi curentati si evementizati sau jurnalisti turceni si cristoceni reevaluati platiti in leii grei de sefii lor fideli americanilor si Cotrocenilor, ca sa paveze drumul catre dictatura democatiei originale actuale sau daca veti hotari sa-i dati drumul lui Codlea sa muste!

john doe
15/06/2011 AT 8:20 AM
Asta nu-i normal la cap. Diplomati n-are cum sa-i faca decat prin concurs si ma indoiesc ca e vreun gabor in stare sa-l ia. Poate sa-i angajeze prin contract pe perioada determinata in posturi de executie, dar isi va pune ministerul in cap.