Cine-i Kalif, rapperul care a rupt topurile cu „Apel in asteptare”!

Kalif a lansat recent un nou single, impreuna cu Cat Music si Voices Media, ce marcheaza o noua colaborare cu Roxanna, o tanara de 17 ani, care s-a remarcat prin numeroasele coveruri postate pe pagina sa de Facebook. Single-ul „Apel in asteptare” este compus de catre Kalif, alaturi de Claudiu Ungureanu (RaizBeatz) si Robert Chariton (Jayoh), si se bucura deja de succesul asteptat. Piesa a acumulat pana in prezent peste 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Dar cine-i Kalif?

Kalif s-a indragostit de muzica la varsta de 6 ani, cand a auzit prima piesa rap. Inca de atunci a promis ca, intr-o buna zi, viata si muzica lui vor deveni un intreg. “Am inceput sa scriu versuri la varsta de 15 ani, si ceea ce mi-am dorit cel mai mult a fost ca ele sa fie ascultate si intelese de cat mai multa lume. Majoritatea pieselor pe care le scriu sunt inspirate din realitatea mea si a oamenilor din jurul meu. ‘Apel in așteptare’ este o piesa scrisa din suflet pentru suflete”, declara Kalif.

Kalif are 27 de ani si este in momentul in care a hotarat sa se apuce serios de muzica. A stat ani de zile la butoane si acum vrea sa iasa la lumina. Face muzica pentru sufletul lui si spune ca oricine ii asculta versurile il cunoaste cu adevarat. Dincolo de imaginea de baiat rau cu muschi si tatuaje se ascunde un suflet cald, in cautarea fericirii, implinirii si iubirii.

„Povestea mea incepe in urma cu 20 de ani, pe vremea cand eram un pusti, plin de sperante si vise. Neavand nici un sprijin, financiar sau cel putin moral din partea nimanui, am invatat sa lupt pentru ceea ce imi doresc. Am devenit ambitios, am prins incredere in fortele proprii, am obtinut exact lucrurile de care aveam nevoie pentru a reusi.

M-am indragostit de muzica in clipa in care am ascultat prima piesa rap, fiind uimit de mesaj in primul rand, realizand ca asta poate fi o cale spre inimile oamenilor. Niciodata n-am vrut sa devin un simplu rapper, mai degraba un om al poporului, motiv pentru care am ales aliasul Kalif.

Muzica are o influenta enorma asupra vietilor noastre, tocmai de aceea, mesajul trebuie ales cu grija. Ar trebui sa fim un exemplu, atat eu cat si colegii mei de breasla.

Cat despre reusita, important este sa crezi in tine si sa nu renunti. Eu nu am renuntat in nici o clipa desi drumul pana aici a fost mult mai lung decat ma asteptam. Am inceput sa scriu versuri si sa cant la varsta de 15 ani, participand la primul concurs de genul la 17 ani — in 2003 mai exact, unde l-am impresionat pe Matteo, desi am obtinut doar locul 3.

Am inregistrat primul album in 2005 „O lume de vis”, al doilea in 2007 „Cine Sunt”, si un al treilea in 2010 „Doar o viata „. Niciunul nu a fost publicat sau postat online. Trei ani mai tarziu, in 2013, m-am decis sa iau lucrurile in serios si sa-mi fac propriul studio de inregistari sub numele de Mob Records. Prima persoana pe care am contactat-o a fost Claudiu, cunoscut ca Raiz Beatz. Stiam ca este pasionat de muzica, stiam ca este foarte talentat si ca iubeste beaturile.

Am inceput sa lucram impreuna si incet, incet lucrurile au prins contur. Am lansat cateva piese online pe pagina oficiala Mob Records si am avut trei colaborari de succes prin care mentionez pe Sisu Tudor, Adina Raducan si Roxanna. Cel mai recent single este „Apel in asteptare”, piesa semnata cu Cat Music, cea mai mare casa de discuri din Romania.”

Artistul a lansat recent si site-ul oficial pe care il puteti accesa la adresa: http://kalifofficial.com/