Cine-s Compania 7?

Numele “Compania 7″ vine de la a 7-a promotie a Companiei de artisti Dorian’s Art, marca Dana Dorian. Da, toti membrii trupei s-au intalnit la cursurile de canto. Si canta toti!

Trupa este formata din 4 membri. Marcel Lovin (lead singer)- plin de creativitate si inspirat de nume celebre, Marcel este “capul rautatilor” la capitolul show. Nu vorbeste mult, dar atunci cand o face sa fii sigur ca are ceva de spus. Crede cu tarie in detaliile care fac diferenta si incearca sa se afirme nu doar muzical, ci la intregul nivel al unui act artistic.

Cristina Karamarcu (lead singer)- face colectie de timbre, dar nu de tipul celor din clasor. Este romantica trupei, singura fata de altfel. Daca ar fi sa se descrie in 2 cuvinte ar spune “At last”, varianta Eva Cassidy. Nu-i place singuratatea asa ca ii are mereu alaturi pe colegii ei de trupa. La 1 an si 8 luni canta “Roata morii se-nvarteste” integral si inca spera ca roata sa se “invarteasca” si pe plan muzical/profesional.

Mihai Grigoras (Keybords, guitar, percussions, backing vocals, singer)- un personaj in sine, cu greu se hotaraste asupra unui instrument asa ca te va surprinde mereu in timpul concertelor, trecand de la percutie la chitara, la clape si chiar la voce! Colegii spun ca este “sufletul petrecerii”, cu greu rezisti langa el fara sa te tavalesti de ras. Dar sa te tii bine atunci cand devine serios!

Andrei Radu (guitar, backing vocals)- Andrei a studiat finante, dar numai in timpul zilei. Seara lua chiatara in mana si canta. L-a ajutat mult, uneori cand trebuia sa invete inventa melodii avand ca versuri materia pentru care se pregatea. Si pentru ca este indragostit, intr-o zi i-a cantat iubitei lui la chitara- de pe scena.

Compania 7 a luat nastere in joaca, intr-o garsoniera. De la game si solfegii pe canapea trupa ajunge, de ziua femeii, sa umple o cafenea din Bucuresti. Cu un feedback pozitiv si multe vise la purtator Compania 7 incepe sa paseasca incet, dar nu timid, in showbizul romanesc.

Au primit sustinere si din partea trupei TAXI. Compania 7 a facut un filmulet pe care l-a postat pe youtube, cover dupa piesa “Cele 2 cuvinte”. Dan Teodorescu a fost placut surprins si trupa s-a trezit pe scena Salii Palatului, cantand “cele 2 cuvinte” in deschiderea concertului trupei UB40.

Lucreaza la un material pe care spera sa-l lanseze in curand, dar pana atunci nu se pot tine departe de scena. Promoveaza un show cu un concept inedit, in care imbina momente de improvizatie cu muzica acustica, coveruri dupa piese cunoscute sau mai putin cunoscute, romanesti si internationale, trecand printr-o paleta de genuri, de la pop la jazz, intr-o maniera personala.

Au deja evenimente in cluburile de specialitate din Bucuresti, care pot fi gasite pe pagina de facebook a trupei: www.facebook.com/compania7. Un mesaj din partea trupei pentru cititori:”Music sounds good even when you unplug it:UNPLUG YOURSELF!

Ce parere ai de trupa de coveruri Compania 7? Va plac? Crezi ca vor avea succes?