Familia prezidentiala PSD aniverseaza 2 ani de la nunta la New York. PSD e la dezmembrari

Familia prezidentiala PSD

Domnul Victor Ponta, presedintele PSD, si distinsa lui sotie, doamna Daciana, efectueaza o vizita de lucru la New York, cu ocazia congresului Internationalei Socialiste.

Bin, domnul presedinte Ponta era invitat pe persoana fizica la Congres, dar, fiind sezon de reduceri la shopping in New York, a luat-o cu sine si pe distinsa sotie, care s-a saturat de mall-urile de la Bruxelles. Plus ca astazi se fac doi ani de la casatoria lor, or, o aniversare la New York nu e de colea…

Intre timp, PSD a fost tras pe stinga, la poarta cimitirului de rable politice. Astazi, cind la Camera Deputatilor se dezbateau, la cererea lui Basescu, legea ANI si Codurile de procedura penala, motiv obisnuit pentru Opozitie sa se lupte cu nemernicii de la PDL, la Parlament erau fix trei pesedisti: Valeriu Zgonea, Rodica Nassar si Radu Moldovan. Deh, peste o saptamina incepe oficial vacanta parlamentara, la ce sa te mai chinui sa vii pe la Parlament?

R. Francescu
22/06/2010 AT 5:34 PM
Inca doua trei posturi in tonul asta si propunerile de la Cancan si Libertatea nu se vor face asteptate.

Another
22/06/2010 AT 5:46 PM
Dar ia uită-te la ei ce evlavioşi erau! POza este de la vreun parastas dansat, cumva? Sau Daciana s-a dus la Congresul Internaţionalei Socialiste cu rochia de mâncat plăcinte?

Andrei
22/06/2010 AT 5:54 PM
Oare chiar crezi ca merita facuta nuantarea asta vizavi de numele si activitatea Dacianei Sarbu? Eu unul nu as face asta, dar pe de alta parte eu nu caut senzationalul.

Poti sa afirmi sus si tare ca Daciana Sarbu e o pitipoanca sau o intretinuta? Pentru ca asta lasi sa se inteleaga.

petrache_lupu
22/06/2010 AT 8:02 PM
si daca erau un milion de pesedisti la parlament ce se intimpla ?

Dani
22/06/2010 AT 8:34 PM
@Andrei,

eu inteleg, pentru a pastra relatiile in partide, trebuie sa mai dai cate-o servita din cand in cand despre unu’ mare si prea putin simpatizat 🙂 Daciana e o victima colaterala…

Cristian
22/06/2010 AT 11:29 PM
@Andrei

N-a zis nimeni asa ceva. Dar te intreb si raspunde-mi sincer. Crezi ca tu, fiind de 100 de ori mai capabil, ajungeai vreodata in locul Dacianei? Nu cred. Pentru ca, pe romaneste, nu avem suficiente organe. Unii au mai mult de 2 oua..pe numarate, ca sa parafrazez un fost prim-ministru.

olimpiu
23/06/2010 AT 9:31 AM
nu l-a invitat si pe nasul Oprea??? dar pe prietena Nutzi Udrea n-a invitat-o daca e vorba de shoping????
si-a lasat tatucul Bombonel sa se lupte singur cu Roberta!

Petrisor
23/06/2010 AT 10:23 AM
Nene, pe bune acum, Internaţionala Socialistă se reuneşte tocmai la New York? Adică p-acilea pe meleagurile Europei, prin Franta, Grecia nu se puteau reuni socialiştii?