Doar penalii anti-Ponta nu sunt ai PSD. Penalul Sova a fost reprimit in partid, pentru “buna purtare”

dan sova

Victor Ponta a anuntat ca CEX al PSD a revocat astazi decizia de excludere a lui Dan Sova din partid. O decizie care contravine statului PSD, acesta spunand, la articolul 35, ca cei care au fost exclusi din partid pot fi reprimiti dupa minimum 1 an: ” Solicitarea pentru reprimire în partid pentru persoanele care au fost sancţionate cu excludere sau şi-au pierdut calitatea de membru prin înscrierea în alte partide, poate fi luată în dezbatere şi aprobată de conducerea organizaţiei din care a făcut parte, după trecerea unui termen de minimum un an de la data excluderii sau a pierderii calităţii de membru”.

Dan Sova a fost exclus din PSD la pachet cu Mircea Geoana si Marian Vanghelie, dar Sova s-a remarcat pentru “buna purtare”, dupa cum a explicat Victor Ponta.

Dan Sova este urmarit penal in dosarul retrocedarilor si reprimirea sa in partid si chiar inapoi pe functia de vicepresedinte la doar cateva minute dupa ce Ponta ii anuntase pe baroni in CEX ca problemele lor penale nu sunt ale partidului.