De ce nu vrea Ponta sa se afiseze cu Crin in noaptea alegerilor?

ponta si crin

Mare suparare la varful USL. Si un mare semn de intrebare care planeaza asupra planurilor de viitor ale lui Victor Ponta. Asta deoarece Ponta a luat o decizie cel putin ciudata pentru un lider al aliantei care se asteapta sa castige zdrobitor alegerile: sa nu se afiseze in noaptea victoriei alaturi de Crin si Daniel Constantin.

Mai precis, Ponta a plecat ieri la Tg Jiu si le-a comunicat tovarasilor de alianta ca se va intoarce la Bucuresti de-abia luni la pranz. Nu va veni la Bucuresti la momentul anuntarii exit-poll-urilor, asa cum ar fi logic, sa fie alaturi de ceilalti doi lideri ai USL.

In conditiile date, Crin Antonescu a decis sa stea el la Bucuresti, la sediul USL, impreuna cu Liviu Dragnea, secretarul general al PSD si rivalul lui Ponta.  Impreuna cu ei va fi si Daniel Constantin, care altfel ar fi trebuit sa astepte inchiderea urnelor singur, la Pitesti.

Sa fie oare adevarata teoria conform careia Ponta va fi premierul lui Basescu, dar fara Crin si Dragnea la masa unde se imparte cascavalul?