Crucificarea Sfantului Miaunel

Victor Ponta

Mai esti arogant?

Nu mai sunt!

Esti pisicut?

Sunt!

Te lepezi de plagiat?

Ma lepad.

Iti ceri scuze pentru toate mizeriile spuse despre Iohannis?

Imi cer.

Te lepezi de baroni?

Ma lepad.

Mai tipi la ziaristi?

Numai in privat.

Te lepezi de Ghita?

Doar de ochii lumii.

Esti un om bun?

Intotdeauna pe Facebook.

Victor Ponta pe care il cunosteam a ramas in cluburile din Dubai. In Romania cu avionul low cost s-a intors un alt om. Zi de zi, pas cu pas, Ponta isi construieste drum catre Sanctificare. Isi cere scuze pentru aroganta si vorbe urate, renunta la doctoratul obtinut pe plagiat, zice prin emisiuni ca Iohannis e cel mai bun lucru care li s-a intamplat romanilor (da, Iohannis e in continuare un “lucru”), nu se mai ia la harta cu aia care il contrazic, face reforma in PSD, in Parlament, in CJ-uri si in Constitutie, este intr-o penitenta publica,  acest Malala, Gandhi si Maica Tereza, 3 in 1.

Ponta cauta nu izbavirea divina si nici macar iertarea pacatelor de catre acel popor care s-a dus sa stea la coada la vot din ura pentru el. Obisnuit cu Basescu, Ponta crede ca daca e Miaunel, ii va raspunde Iohannis la invitatiile de Koabitare. Si ca daca se da reformist, il cred licuricii si nu mai mobilizeaza tot ce au prin dotare ca sa il scoata din joc, pentru ca au destule batai de cap in zona cu celalat Viktor si cu Erdogan.

Si crede ca daca vorbeste suav si zambeste dulce si nu mai opereaza personal excluderile opozantilor din partid , ci prin intermendiul organizatiei de femei, si ca daca l-a pus pe Ghita sa-si dea demisia de opereta, ca vezi doamne, ei nu mai sunt impreuna, capii rautatilor, si ca daca il pune pe pupilul lui Ion Iliescu ministru la Cultura, Iliescu il va ierta si va veni la Congres si va zice “Votati-l pe carlan!”.  Si ca daca burduseste Guvernul 4.0 cu parlamentari din grupul de parlamentari care ii reprosau ca isi alege ministri dintre tovarasii de joaca si de interese, partidul se va uita la el si va zice “Uite, dom’le, s-a schimbat. E baiat bun,  l-a stricat anturajul, dar acum s-a dat pe brazda”

Te lepezi de Putere?

Niciodata.

anca
19/01/2015 AT 9:13 PM
EXCELENT ARTICOL! FELICITARI!