George Maior a fost pus sa-si dea demisia pentru ca devenise o SUPRAPUTERE

George Maior

Demisia lui George Maior nu este izvorata din dorinta acestuia de a pleca din fruntea SRI, sustin surse oficiale, ci a fost ceruta. De Iohannis si de alte structuri, inclusiv acelea care l-au sustinut si apreciat pe Maior ani de zile ca fiind cel mai profesionist specialist al serviciilor din Europa. Se pare ca Iohannis dorea sa ii ceara demisia de mai multa vreme, pentru ca in campania electorala, Maior a ales sa il ajute pe Victor Ponta. Dar ceea ce a pus capac resurselor de rabdare fata de prezenta lui in fruntea SRI a fost razboiul purtat de Maior si Ghita cu judecatorii de la CCR, culminand cu interviul difuzat sambata de B1 TV.

Miza amenintarilor la adresa judecatorilor CCR nu era amenintarea terorista care s-ar abate asupra noastra in lipsa legilor Big Brother, ci controlul asupra DNA si mai ales asupra dosarelor DNA. De altfel, atacurile la adresa lui Daniel Morar, care s-a luptat nu numai pentru respingerea legilor Big Brother, ci si pentru declararea drept neconstitutionale a unor bucati din Codul Penal si de procedura penala, arata ca de fapt, bataia s-a dus intre cei care doreau ca DNA sa fie divizia penala a SRI si cei care doreau sa faca din DNA altceva decat intr-o fabrica de dosare la dictare politica si o fabrica de interceptari telefonice si ambientale pentru bagat spaima in rivalii politici.

CCR, vazuta de noi, e chestia aia unde glasuieste Zegrean sau de unde isi creste strutii Toni Grebla, dar vazuta de prietenii de peste Ocean ai domnului George Maior este o institutie fundamentala a statului si a democratiei, pe care nu o poti ameninta, n-o poti santaja si n-o poti intimida.

“Eu sper ca CCR nu se opune SRI-ului”.  ”Eu stiu tot ce se intampla in tara pentru ca eu semnez toate mandatele, inclusiv cele de ascultare”. Sunt doar doua citate din interviul lui George Maior, care s-ar putea rezuma la o singura propozitie: “Statul sunt eu!”.

Exact pentru aceasta dorinta a lui George Maior de a fi Supraputerea in Romania, a fost pus sa plece.

george antonov
27/01/2015 AT 9:40 PM
Korect Adriana, dar tot Maior l-a dat pe mana DNA pe Felix. Asta de ce n-o scrii? In calitate de angajata a famigliei Voiculescu, eu asteptam sa dovedesti putin atasament fata de apartinatorii lor care sunt actualmente si vor fii in viitor incarcerati.

Demisa şefului SRI. Daniel Morar – George Maior: 1 – 1. Adriana Duţulescu, la rece. Sorina Matei, încinsă la maximum | Ziaristi Online
28/01/2015 AT 3:13 AM
[…] pe Romania mea de Adriana Dutulescu in sectiunea Blog la data de 27/01/2015 5:07 pm – 455 […]

Moesia
28/01/2015 AT 4:09 PM
Supraputere ? Pentru toti supusii lui Maior din presa , se poate . Vezi si penibilul Gusa. In rest ce vezi de fapt ? Vezi un om depasit de situatie, fara viziuni si gandire democratice, ajuns in functie numai datorita prieteniei si secretelor dintre Iliescu si tatal individului. Acest Maior arogant si comunist in gandire n-a facut altceva decat sa mareasca numarul parazitilor ce stau cu ochii si timpanul pe comentariile si telefoanele noatre.

Halal reformare !

Pana una alta gandirea-i comunista sta pavaza la bunurile firmelor rusesti ce au avut numai de castigat de la naul lui ponta citire. De la Alro la Lukoil si nu numai.

A se vedea si gazele de sist pe care partse le dorea Ponta &Maior date rusilor. Si cate altele….

Sunt prea multi bagati in structurile astora de la sri care dau legi sau fac pe analistii politici. Pana la unul ce da din gura pentru sindicatul professorilor. Cata greata!

Oricum ei s-au deconspirat prin faptul ca s-au aratat iubitori de sri si Maior pana la renegarea CCR. Vezi si alde piticania Cristoiu!

dan
28/01/2015 AT 10:10 PM
Nuland a venit aici cu singurul scop de a baga “legile big brother” cu forta. Nici o sansa ca CIA sa fi cerut debarcarea lui Maior ci dimpotriva cred ca acum miriie toata administratia americana ca le-a fost decapitat cel mai bun ciine