Star Wars de Dambovita. Imperiul contraataca, Jedi se intoarce, Fantoma ameninta, The Force Awakens

star wars

Cu mult timp în urmă într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată… (muzica)

Pe o planeta plina de gropi soseste o nava spatiala cu stelute albe pe albastru si dungi rosii pe alb. Din ea coboara Han Solo. Planeta fusese muuulti ani condusa de Darth Vader. Sefii lui Han Solo, de pe planeta cu stelute si dungi, il banuiau ca, desi le jurase credinta, era in slujba Imparatului Sith, Palpatine (cunoscut si sub numele PalpaPutin).

Pe planeta cu gropi fusesera alegeri si poporul ii votase pe cavalerii Jedi. Cavalerii Jedi erau tare bine vazuti pe planeta cu stelute si dungi, pentru ca se luptau cu Imparatul Palpatine. Insa Darth Vader stapanea bine Partea Intunecata a Fortei si nu voia sa cedeze Puterea. Ba avea la indemana si o intreaga Armata a Clonelor, si o avea si pe regina Padme, blonda si temuta de toti.

Si cavalerii Jedi aveau de partea lor ajutor de pe planeta cu stelute si dungi. Avusesera si un robotel dolofan productie premium, R2D2, dar, in urma luptelor cu partea intunecata a Fortei, se cam defectase, si nu se mai puteau baza pe el. Han Solo trebuia sa ii ajute pe Jedi sa il inlocuiasca. Stapanii de pe planeta cu stelute si dungi aveau mare incredere in Luke Skywalker, fiul lui Darth Vader, pe care il instruisera special ca sa se lupte cu Partea Intunecata a Fortei. Asa ca Han Solo s-a dus la sediul cavalerilor Jedi si le-a zis sa il numeasca pe Luke sef al securitatii planetei cu gropi. Si s-a dus si la Darth Vader si i-a spus ca daca vrea sa scape cu bine din razboiul dintre cele doua Forte, sa renunte la periculoasa regina Padme.

Regina Padme, ramasa fara protectie, a fost prinsa intr-o ambuscada de cavalerii Jedi. Dar, pentru ca avea o mare putere asupra Armatei Clonelor, a reusit sa bombardeze sediul cavalerilor Jedi, spunand ca Luke trecuse de Partea Intunecata a Fortei.

Si asa a inceput razboiul. Fantoma ameninta, Imperiul Contraataca, apare o Noua Speranta, Forta Renaste… continuarea in cinematografe in 18 decembrie 2015 

In rolurile principale

Imparatul Palpatine – Vladimir

Darth Vader – Traian Basescu

Padme – Elena Udrea

Armata clonelor: Victor Ponta, Sebi ghita, Gabi Oprea si restul clonelor 

Han Solo – Victoria Nuland

Chewbacca –  Codruta Kovesi

R2D2 – George Maior

Yoda – Klaus Iohannis

Obi Wan Kenobi – Eduard Hellvig

Luke Skywalker – Florian Coldea

forward
03/02/2015 AT 4:15 PM
Blaga este sigur Jabba the Hutt.

Adriana Dutulescu
03/02/2015 AT 7:09 PM
🙂 ))