Basescu despre Ion Diaconescu, in 1996: “Daca il sustinem pe BOSOROGUL, ne vom putea impune. Diaconescu e o marioneta”

ion diaconescu

Traian Basescu, din pur interes fata de atragerea asupra-i a legitimitatii istoriei taranistilor, via PPE, a lacrimat frumos aseara la catafalcul lui Ion Diaconescu, a scris in cartea de condoleante si azi l-a decorat de urgenta pentru ca seniorul sa poata fi inmormantat cu onoruri militare.Mesajul scris de preşedintele Traian Băsescu în cartea de condoleanţe deschisă la sediul central al PNŢCD, unde se afla depus trupul neinsufletit al lui Ion Diaconescu: “Adânc respect pentru memoria unui om căruia semenii i-au făcut mult rău şi cărora, la rându-i, le-a răspuns cu simplitate, cu bunătate şi cu iertare”.

DAR, iata ce povesteste George serban, fost deputat PD intre 1996-2000, despre adevaratul respect al lui Basescu fata de seniorul Diaconescu: “In decembrie 1996, imediat dupa alegeri…, alianta CDR – USD (PD+PSDR) trebuia sa desemneze un presedinte al Camerei Deputatilor. Nominalizarea trebuia sa o faca PNTCD. O rumoare a adus vestea ca exista doi candidati. Diaconescu sau Ratiu.
Biroul Executiv al PD a fost convocat de urgenta. S-au discutat propunerile pentru conducerea Parlamentului.
O voce, ferma si plina de respect, s-a … exprimat: “Daca astia ni-l baga pe gat pe Ratiu, lucrurile se vor complica. Daca il sustinem pe bosorogul, ne vom putea impune. Diaconescu e o marioneta”.
Era vocea plina de respect si de bunatate a lui Basescu. Eram de fata.”

mia
14/10/2011 AT 12:01 PM
JEG…

Mihaiu
14/10/2011 AT 3:30 PM
ASA A FOST,ASA ESTE SI ASA VA FI BASE…….