ANDREA BOCELLI va sustine PRIMUL SAU CONCERT in Romania

Faimosul tenor italian Andrea Bocelli va sustine primul sau concert in Romania pe data de 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

In comunicatul organizatorilor evenimentului, Project Events si European Events Service, se arata ca fanii romani ai tenorului italian au semnat petitii online in incercarea de a-i convinge pe organizatori sa-l aduca in tara noastra pe cunoscutul artist. Totodata, in comunicat se arata ca negocierile pentru aducerea lui Bocelli in Romania s-au intins pe o durata de peste un an.

Desi au existat numeroase speculatii in presa cu privire la un posibil concert al lui Andrea Bocelli in Romania, fanii vor trebui sa mai astepte un an pentru a asculta  melodiile ce l-au facut celebru,  precum “Time To Say Goodbye”, “Con te Partiro” sau “Vivo Per Lei”.

Andrea Bocelli s-a nascut pe 22 septembrie 1958, in Lajatico, intr-o familie de fermieri. La varsta de 6 ani incepe sa ia lectii de pian, flaut si saxofon. Nascut cu glaucom grav, artistul orbeste total la doar 12 ani, in urma unui accident survenit in timpul unui meci de fotbal. La scurt timp dupa accident, el castiga prima sa competitie muzicala, Margherita d’Oro in Viareggio, cu melodia “O sole mio”.

Cariera sa isi are debutul la Festivalul San Remo, in 1994, la sectiunea dedicata debutantilor, unde castiga cu melodia “Calmo della Sera”. Imediat dupa festival, Bocelli lanseaza primul sau album, ce poarta titlul melodiei castigatoare.

Recunoasterea internationala vine in 1996, odata cu lansarea melodiei “Con te Partiro”, care ulterior va fi rescrisa pentru a fi cantata in duet cu Sarah Brightman si redenumita “Time to Say Goodbye”, piesa ascultata in toate colturile lumii. Albumul intitulat “Romanza”, ce cuprinde melodia pe care milioane de fani voiau sa o asculte la infinit, a depasit toate recordurile de vanzari.

Biletele s-au pus in vanzare incepand de luni, 27 august, iar acestea pot fi cumparate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1. Pentru cei ce vor sa comande biletele online o pot face de pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

Preturile biletelor vor fi intre 150 lei si 1400 lei, acestea fiind impartite pe sase categorii astfel: zona VIP – 1.400 de lei, categoria I – 900 de lei, categoria a II-a – 750 de lei, categoria a III-a – 550 de lei, categoria a IV-a – 350 de lei, categoria a V-a – 250 de lei si “in picioare” (fara loc) – 150 de lei.