Adele colaboreaza pentru noul album cu un celebru cantaret englez! Vezi aici despre cine este vorba!

adele

Lucru peste lucru si numeroase sesiuni de inregistrari. Cel mai probabil acesta este programul lui Adele din ultimele luni, talentata cantareata britanica pregatindu-se de zor pentru comebackul sau oficial care se va solda cu lansarea celui de-al treilea album din cariera.

Avand in vedere ca vorbim despre o artista de talia lui Adele, era inevitabil ca zvonurile sa nu apara. In urma cu cateva saptamani au aparut mai multe speculatii conform carora interpreta hitului ”Rolling In The Deep” ar fi intrat intr-o sesiune de inregistrari alaturi de nimeni alta decat Madonna!

Aceasta informatie nu a fost inca confirmata oficial. Se pare insa ca Adele a ochit un alt muzician celebru pentru o colaborare, faptul fiind confirmat chiar de catre artistul in cauza. Despre cine este vorba?

Vorbim despre unul dintre artistii englezi cu foarte multa experienta in industria muzicala atat ca artist solo, cat si solist al unui grup si care, cu siguranta, reprezinta o mare influenta pentru cantaretii din ziua de azi. Phil Collins, solistul formatiei Genesis si interpretul hitului ”Another Day In Paradise”, a confirmat in cadrul unui interviu recent colaborarea cu Adele.

”Tocmai am inceput sa lucrez cu Adele. Ea m-a contactat pentru a compune impreuna. De fapt, eu nu eram prea constient de ea. Traiesc intr-o pestera, dar stiu ca a avut o ascensiune incredibila si chiar ii iubesc vocea si imi plac multe dintre lucrurile pe care le face,” a declarat legendarul artist pentru Inside South Florida.

Nu se stie inca ce fel de colaborare ne pregatesc Adele si Phil Collins. Poate fi vorba de un duet sau de o piesa compusa in colaborare de cei doi si interpretata in final doar de Adele. Cert este ca ambii artisti sunt asteptati ca in decursul acestui an sa revina cu cate un nou material. Asadar, nu este exclusa nici varianta includerii unei piese in colaborare cu artista britanica pe viitorul album al solistului Genesis.

Ce parere aveti despre aceasta colaborare? Sunteti curiosi cum vor suna piesele compuse de cei doi?