VICTORE, ai vandut partidul! (VIDEO and more)

victor ponta

Trebuie sa recunoastem, baietii din PSD se misca repede. Nici nu s-a racit bine lacrima pe obrazul lui Mircea Geoana ca deja au aparut afise, desigur, calomnioase, ca cel alaturat. Eu as zice, foarte, foarte inspirat  (din realitate).

Franco Nelu
07/11/2011 AT 10:27 PM
“Îl retragem pe Dorneanu, nu mai faceţi niciun vot, hai că ne facem de căcat! Deci vă spun eu că îl retragem, puneţi-vă pe cine vreţi, noi plecăm, nu mai faceţi votul.Gata, e ok, puneţi-vă pe cine vreţi, gata, pe bune, numiţi-vă pe cine vreţi, şi cu asta basta”

Marean Turturelu
07/11/2011 AT 10:34 PM
“Cina in patru, luni seara, la restaurantul de la Eurohotel, situat langa Arcul de Triumf: Daciana Sarbu si Victor Ponta s-au vazut “ca-ntre prieteni” cu Elena Udrea si Dorin Cocos. “Ne-am mai intalnit si ne vom mai intalni cu ei”, a povestit Daciana Sarbu, care a amintit ca relatiile cu sotii Cocos sunt vechi si foarte stranse. Elena Udrea ne-a explicat ca il stie pe Victor Ponta de dinainte de intrarea acestuia in politica, de pe vremea cand el era procuror si ea era avocata. “N-am discutat despre proiecte politice, a fost doar o masa intre prieteni”, a tinut sa precizeze Daciana Sarbu. Subiectele politice n-au putut insa fi evitate, mai ales ca, in ultimele zile, toata suflarea politica a speculat pe marginea apropierii lui Ponta, impreuna cu un grup din PSD, de Traian Basescu. Si Victor Ponta, si Elena Udrea s-au aratat foarte multumiti de primirea de care Traian Basescu a avut parte la scoala de vara a tineretului social-democrat. Juniorii pesedisti, a remarcat Ponta, au apreciat foarte mult prestatia atat a Elenei Udrea, cat si a lui Traian Basescu. La randul ei, Elena Udrea i-a informat pe tinerii pesedisti ca presedintele se arata incantat de modul “civilizat” in care a fost primit de Ponta&Comp. “Si noi il apreciem pe Traian Basescu”, ne-a precizat Daciana Sarbu. Intalnirea s-a terminat mai repede, deoarece Elena Udrea se grabea sa vada “depozitia” televizata a lui Nicolae Vulpe, martorul discutiilor de la restaurantul “Potcoava” dintre Traian Basescu si liderii PD. Elena Udrea si-a luat in serios functia de curea de transmisie a lui Traian Basescu in mediul politic. La scoala de vara a tineretului PD, ea venise cu doua mesaje de la presedinte, pe care acesta i le-ar fi spus in pauza meciului de fotbal Romania-Bulgaria: 1) ca Traian Basescu va mai veni “cu placere” la scoala lor si 2) ca le multumeste pentru ce au facut in campania electorala. Lui Ponta si Dacianei le-a transmis din nou un mesaj din partea sefului statului: ca lui Traian Basescu i-a placut la scoala de vara a pesedistilor si ca va mai veni. Hotelul unde s-au intalnit cei patru, Eurohotel International Triumf, ii apartine lui Dorin Cocos. Prietenia dintre juniorii PSD si Traian Basescu i-a iritat pe liderii Partidului Social Democrat. Acestia, in frunte cu Mircea Geoana, i-au reprosat, in sedinta de luni a partidului, ideea de a-l invita pe Basescu la scoala de vara, argumentand ca PSD nu a castigat deloc din aceasta mutare, ci numai presedintele.”

Gandul, 13 sept. 2006

Sonia
08/11/2011 AT 12:06 AM
Era momentul sa fie exclus. Mircea Geoana isi foloseste functia doar in interes personal, fara sa aiba mandat pentru a reprezenta nici PSD, nici Senatul si nici Romania. De ce sa il sustina psd-ul in functie din moment ce el actioneaza ca si cum nu ar face parte din acest partid?
Se prezinta in strainatate drept lider al opozitiei, fara sa fi discutat nimic despre actiunile sale cu conducerea PSD. De altfel, nimic din ceea ce face nu are legatura directa cu PSD, desi i s-au oferit in repetate randuri sansa de fi parte constructiva a echipei de conducere. Face invitatii in numele Senatului, fara ca nimeni din conducerea Senatului sa fie informat sau consultat. Sau are intalniri in care reprezinta Romania, precum intalnirea de luni cu delegatia FMI, fara sa fi primit mandat din partea nimanui. Mie personal, mi se pare logica aceasta eliberare din functie.

Armand
08/11/2011 AT 10:48 AM
Baietii aia din PSD au mare dreptate! Ponta a vandut partidul lui Basescu! Ponta a cumparat libertatea lui Nastase cu functia de la Senat! Sonia nu stie pe ce lume traieste…de ce PSD nu l-a exclus pe Geoana anul trecut cand s-a intalnit cu FMI…ca doar nu ieri s-a vazut prima data. De ce Geoana nu a fost lasat niciodata sa vb la sedintele conducerii PSD? Sonia…mai du-te la partid si schimba placa de discurs…ca asta nu prea tine.

maverick
08/11/2011 AT 12:01 PM
Tie, Sonia, poate ti se pare logica aceasta eliberare din functie.
Dar tu, Sonia, nu ai logica:). Incearca un proces rational propriu, nu folosi nemestecat ce auzi de la unii sau altii

E timpul să plecați…
08/11/2011 AT 2:48 PM
E timpul să plecați, cât nu e prea târziu,
Pân’ n-o simți săracul că-i jupuit de viu.
I-ați inșelat credința vânzându-vă pe-un leu,
Nu vă forțați norocul… ferească Dumnezeu…

Cu toată bunătatea din sufletu-i flămând,
E și el ca și voi, tot muritor de rând…
Și el are răbdare… și-același Dumnezeu,
Dar nu-ntreceti măsura punându-i greu pe greu.

E timpul să plecați, v-am suportat destul.
De-atâtea vorbe goale poporul e sătul.
Se-aude din morminte blestemul lui Brucan,
A expirat sorocul… și-a expirat în van.

Ați stat la cârma țării de douăzeci de ani,
Ne-ați luat pământuri, case, ne-ați jecmănit de bani.
De fiecare dată venind cu gura mare
Că vreți o altă viată, că vă doriți schimbare…

Schimbare v-ați dorit, schimbare vrem și noi,
Schimbare nu înseamnă… tot voi, în loc de voi.
Mai sunt în talpa tării voinici cu-nvătătură,
Nu gângăviți ca voi… și plini de incultură.

Uitați-vă în jur, vă place ce-ați făcut ?
De la păduri la fabrici pe toate le-ați vândut,
Să vă clădiți palate, cu iz de pușcărie,
Sunteți mai râu ca chelul de-i trebuia tichie.

Cu paznici pe la porți, de cine vă e teamă ?
Cine mai credeți voi că vă mai ia în seamă ?
Nu sunteți Dumnezei, nici zeii din Olimp,
Dar nu întindeți coarda… plecați cât mai e timp.

Ieșiți și voi puțin prin lumea aia bună,
Ca să simțiți și voi cum euro se-adună.
În lumea aia-a voastră, cea plină de rahat,
La care ne-ați vândut și ne-ați îngenuncheat.

În care obligați ne ducem sărăcia
Ca voi să puneți ghiara ușor pe România.
Ne mor copii acasă din dorul de părinți,
Iar voi ne vindeți tara, ca Iuda-n, doi arginți.

De-o jumătat’ de viată vă tot plătim simbrie,
Cealaltă jumătate ne-ați dat-o-n datorie,
Și-n timp ce noi plătim… voi huzuriți ca zbirii,
Ați dus sărmana tară la limita pieirii.

E timpul să plecați, lăsați-ne pe noi…
Destinul prost să fie… dar nu făcut de voi.
Voi știți să locuiți doar în afară legii,
Să adunați prin furt averi și privilegii.

V-am acceptat prea mult, ce ironi-a sorții,
Pe voi, ce-ați luat… și revoluția și morții.
Doar nu cumva vă vreți istoriei eroi,
S-ar rușina, sunt sigur, istoria cu voi.

Iar voi, clevetitorii, pe screen sau cu condeie,
Ce-ați tot suflat în foc, când ei v-au dat scânteie,
Treziți-vă, e timpul, cu toți, această tară
S-o scoatem din rușine, din ură și ocară.

eusebyu
08/11/2011 AT 3:38 PM
toti is o adunatura de prosti tine umbra la pamant handicapati se distreaza pe bani nostri k ei fura tot ce prinde trebuie prinsi tot shi batuti bn sa le mai iasa bani din cap la fraieri

Irina
08/11/2011 AT 5:07 PM
Pe Ponta il carmuiesc papusarii din PSD . El nu are voie sa miste in front. Geoana e singurul diplomat cu sange in instalatie . Asta nu place papusarilor din PSD.

Irina
08/11/2011 AT 5:13 PM
e timpul sa plecati….. Doamne cata dreptate. Bravo !!!!!!

Bafana
08/11/2011 AT 5:14 PM
Oare asta e prima intalnire a lui Geoana cu FMI? Nu…si atunci????
Ce se-ntampla Victore? Vinzi 5 mil de voturi si cateva sute de membrii de partid pentru libertatea lui Nastase si alui Mitrea? Esti un om de nimic…. vrei sa distrugi si ultima reduta a opozitiei? de fapt care opozitie k tu esti la putere. Ponta a facut blat ca Basescu sa-l puna premier la urmatoarele alegeri. Mi-e scarba de ce a ajuns PSD-ul. Unde e Crin acum sa ia atitudine? el nu vede ca se alege praful de USL?

Marean Turturelu
08/11/2011 AT 5:39 PM
Pontooo, te-ai facut de rasul curcilor , convoaca congres sa nu pleci cu noada rupta de la butoanele PSD

Grasanul.ro
08/11/2011 AT 5:59 PM
Haaa,Haaa.UN jegos batran si acela sunt eu Grasanul iam spus lui Gioana oltean neaos de al meu atunci eu il sfatuiam ,(era ceva inaugurari le aroportul craiova )Zicandui din respect si luand in calcul ca; Gioana ar trebui sa is faca partid sau sa se alature PDL de ce PDL chear nu vede ca in pedel sa adunat crema Romaniei SI toti rad DE Basescu Boc UDREA dar nu exclud GEOANA Premier Udrea Presedinte si Boc ceva mare in parlament SI inj CAZINOUL Parlamentarilor si Senatorilor CASA romanilor CHEAR sar instala ce Romanilor le lipseste DA si daca FRUMOSUL si intelectualul PONTA sar trece si domnia sa in cel mai DREPT si curat Partid PDL ce radiaza de frumusetea Doamnei si inteleptei UDREA noi romani am spera ca nu vom fi exterminati DOMNULE Gioana chear ai ajuns din cel mai MARE diplomat al romaniei sa PLANGI pe umeri celor ce nu te vrea CHEAR nu realizati ca INSUSI bunicuta NU te vrea TE rog asculta sfatul unui oltean care cunoaste toata strategia FSN-PSDR si mai putin PSD TE rog vino in lumea politicienilor stiu ca teau facut sa urasti DAR fati o analiza SI nici nu sti ce pierzi de nu te retragi din paienjenisul MARILOR POLITROCI cu drag te sfatuiesc nu mai plange si spalati fata curata ca laptele de mama olteanca STIU ca lumea buna din PDL tea erta de cate necazuri leai facut .Grasanul .ro

quintus
08/11/2011 AT 6:37 PM
Adriana,cand spuneam eu acum ceva timp ca Ponta este un cal troian…si ca de fapt in Romania exista un singur partid numit PSDPNLPDL…FSN=SECU+PCR,pentru ca si “give me hope geoana” este o marioneta si oricare altul pana la Bashe inclusiv ,tot asa.De mai bine de 20 de ani suntem spectatori la o piesa proasta,si in timpul asta vedem cum se duce dracului totul in jurul nostru…

andriescuus
08/11/2011 AT 6:41 PM
pe cat pariul ca nea Geoana

  1. iese presedinte
  2. trece pa PUNR

[email protected]
08/11/2011 AT 7:24 PM
domnul geoana nici nu-si da seama ce capital electoral are!daca are sage in instalatie,ca tot se poarta vorba asta,sa-si dea demisia din toate functiile,inclusiv din psd si sa-si pregateasca candidatura INDEPENDENT.domnule geoana vreau sa-ti reprosez ceva:cum dracu suporti toti agaricii,comunistii si excrocii sa rada de tine??parca cu dumneata se vorbea cu EXCELENTA!!!NU CU TOVARASE!!

[email protected]
08/11/2011 AT 7:30 PM
DACA din intamplare(ca la noi toate lucrurile bune se petrec din intamplare) regele ar veni pe tronul tarii sunt sigur ca si-ar dori un prim ministru k tine.

anca petrus
08/11/2011 AT 7:36 PM
PONTA este un foarte bun politician ,poate nu asa versat ca NASTASE,GEOANA TREBUIE SA PLECE CU VINTU CA DIN CAUZA LUI S-AU PIERDUT ALEGERILE ,SA-IFIE RUSINE LUI GEOANA ,CINE IL MAI CREDE DUPA CE FACE NUMAI GRESELI,SA PLECE .PONTA ESTE EXCEPTIONAL ,SA FIE MAI FERM.

I C BRATIANU
08/11/2011 AT 8:00 PM
UN NOU PARTID SINUCIGAS !!!!!!!!!!!!!NIMIC NU MAI ESTE DE COMENTAT ,CIRC SI NIMIC MAI MULT !

dan
08/11/2011 AT 8:30 PM
daca pleaca geoana de la conducerea senatului,o sa plece si din partid si psd o sa piarda mult si….

luci
08/11/2011 AT 9:13 PM
Aveti grija ce spuneti. Daca placa Geoana vine in locul lui Nicu Paun. Asta vrea sa se scrie Romanie cu doi de R. Jos cu mafia tiganeasca din functiile statului. La BUG cu tine Paun Nicu Skorpion

onica
08/11/2011 AT 9:49 PM
Nu-i Problema el crede ca M geona e a femeiat le schimba ca romi cai ?de fapt Ponta le are cu muierile le mai joace dupa mita pe ascuns….

slovac
08/11/2011 AT 9:56 PM
Imi pare rau de tot ce se zice de joc politic dar mai bine sa nu se duce in eroare ca suntem mai rau ca in tara Rommilor dar ,dece dupa romani strig straini /Tigan ? asa scrie pe Ci Rom .

quintus
08/11/2011 AT 9:58 PM
Da,m-am prins ce vor sa incerce “troienii” Ponta si Geoana.Ponta il cere afara pe Geoana ,Geoana se da lovit si pleaca din PSD cu o buna halca de deputati si senatori si ASTFEL BASESCU ISI ASIGURA MAJORITATEA NECESARA MODIFICARII CONSTITUTIEI.SI ATUNCI…GAME OVER!!!(asta este ultimul act al tragediei “Romania democratica postrevolutionara”)
E CLAR,AMBII NEMERNICI LUCREAZA PENTRU BASESCU SI STAPANII LUI BASESCU

Iulia
08/11/2011 AT 10:21 PM
Oameni buni! Unii dintre dumneavoastra recititi ce scrieti aici si chiar intelegeti? Unele fraze sunt pline de greseli de ortografie si gramaticale. In schimb criticati si dati lectii de conducerea statului… Rusine!

m4nu
08/11/2011 AT 10:27 PM
oricum…. nu e de mirare, in politica romaneasca si nu numai s-au adunat toate kurwele atat masculine cat si feminine!!! astia ne conduc frateeee…. o adunatura de mafioti prosti ca de erau destepti…….

Adrian
09/11/2011 AT 10:00 AM
E o nebunie in partidul asta, toat lumea banuieste pe toata lumea ca e omul lui Basescu.

nicolae
09/11/2011 AT 10:21 AM
afacerea geona ponta = 0 afacere olteneasca- tpti olteni vor sa devina presedinti-ok- dar numai unu cel mai mare. DIN NEFERICIRE LIPSA DE EXPERIENTA DUCE LA GRESELI- TINERI TREBUIE SA MAI INVETE CA POLITICA ESTE ARTA COMPROMISULI. MERGIND CU MASINA PE SOSEA AM OBSERVAT CA ,
-DINTRE TOATE ANIMALELE CARE MERG PE DRUM NUMAI UNUL NU ISI SCHIMBA TRASEUL ,ATI GHICIT CARE DL. SIRBU ??? PSD PIERDE OAMENI IMPORTANTI DIN CAUZA LIPSEI DE FLEXIBILITATE IN RELATILE CU OMENI— NU VA LUATI DUPA SONDAJE SINT MINCINOASE -ELECTORATUL APRECIAZA F.MULT ACTIUNILE d.n.a. lucru care se va vedea la vot– nu ati invatat nimic din cele intimplate la PIATRA NEAMT SI CONSTANTA…. DIFERENTA INTRE PINALTI SI MAZARE ESTE IN FAVOAREA LU PINALTI SI A PDL. chiar nu vreti sa intelegeti nimic di aceste doua teste electorale…. va scrie cineva care in campania precedenta a rupt o pereche de pantofi facind caMP. PT PSD. == LASATO CU ORGOLILE STUPIDE. INTRE PONTA SI OLTEANU DE LA PDL VOTAEAZA LUMEA OLTEANU CARE ARE O FATA SI VORBEST CA EI.

Roxa11
09/11/2011 AT 2:46 PM
Goana ar trebui sa plece de langa toti comunistii din PSD.Daca ar candida independent ar avea sanse foarte mari la functia de presedinte…

Roxa11
09/11/2011 AT 2:47 PM
Geoana ar trebui sa plece de langa toti comunistii din PSD.Daca ar candida independent ar avea sanse foarte mari la functia de presedinte…

Flopy
09/11/2011 AT 8:29 PM
Intr`adevar, Ponta a vandut partidul lui Basescu dorind sa i castige libertatea lui Nastase!

Jme_no1
09/11/2011 AT 10:24 PM
nu se face asa ceva … musti mana celui ce te`a crescut !!!

antiponta55
09/11/2011 AT 11:39 PM
eu am impresia ca actualei conduceri a psd-ului ii este putin teama de geoana, sau cel putin acetui individ, procuror sau ce este el, victor ponta. pai daca geoana pleaca, sunt sigur ca il vor urma foarte multi, iar usl-ul va pierde multe procente. oricum ponta poarta o palarie care este prea mare pt el. se pare ca nici iliescu si nici nastase nu il mai susitn. victor, ai facut o mare greseala!

selena
10/11/2011 AT 4:45 PM
Dacă Geoană va fi exclus, multi oameni il vor urma pe Mircea Geoana, PSD se va scinda, iar USL-ului îi va fi imposibil să ia 50% la alegerile de anul viitor.
Victor Ponta arată că nu mai este Presedintele PSD și forurile de conducere ale partidului trebuie să constate urgent acest lucru.
Ar trebui sa se ajunga la un consens pentru binele partidului….intr-un an electoral astfel de certuri nu cred ka sunt binevenite!!!!

maria
11/11/2011 AT 12:36 PM
Aiuritoare comentarii si o mare durere pentru Crin Antonescu! In privinta lui Nastase il socotesc cel mai bun prim ministru care l-a avut Romania, procesele si ce i se imputa sunt BAGATELE fata de bogatiile pedelistilor si a lui Basescu cu fetele lui cu tot…
Daca Ponta este un sarpe inseamna ca l-a distrus pe Crin si pe liberali! Sper sa va inselati sau dati-mi argumente coerente.

lotus2011
12/11/2011 AT 7:13 PM
Iliescu a gresit sustinand ideea ca Geoana ar trebuii exclus de la Senat si acum nu mai scapa de Ponta.Sper ca Geoana sa ramana in PSD si Ponta sa isi dea demisia de onoare.Asa ar fi moral, desi sunt sigur ca pe Ponta nu il caracterizeaza moralitatea

marta
14/11/2011 AT 12:06 AM
Dacă Geoană va fi exclus, multi oameni il vor urma pe Mircea Geoana, PSD se va scinda, iar USL-ului îi va fi imposibil să ia 50% la alegerile de anul viitor.