Tarot online – cele mai importante trei carti din Arcana Majora

Cartile de tarot din Arcana Majora sunt utilizate pe site-urile de tarot online pentru prevestirea aspectelor majore din viata noastra care se afla mai mult sau mai putin in afara controlului nostru. Ele pot fi interpretate in functie de mediul nostru de viata. In tarot online, cartile din Arcana Majora ne arata cum suntem influentati si / sau care sunt schimbarile interne pe care le experimentam ca indivizi. 

Multe site-uri de tarot online, cum este si www.tarot-online.ro folosesc cartile din Arcana Majora in dezvoltarea personala si ca o metoda pentru transformare. Iata care sunt cele mai importante carti din Arcana Majora si ce semnifica acestea pe site-urile de tarot online.

Tarot online – Moartea semnificatii

Cadavrul in armura neagra care calareste un cal alb simbolizeaza puterea revelatiei. Regele, un episcop, o femeie si un copil toate cedeaza pentru ca niciunul nu este imun. Scheletul reprezinta moartea. Moartea simbolizeaza sfarsitul in toate formele sale. Steagul negru decorat cu Trandafirul Mistic o simbolizeaza pe Maria. Maria reprezinta incarnarea  pamanteasca a Lui Dumnezeu. 

Prin urmare, este indicata renasterea si reinnoirea in toate aspectele. Episcopul reprezinta credinta in fata mortii. Fetita simbolizeaza intristarea si eliberarea intristarii in momentele sfarsitului. Soarele reprezinta un nou inceput, o noua zi. Stalpii din fata soarelui simbolizeaza caracterul dobandit in procesul renasterii. Barca simbolizeaza sufletele care traverseaza. Moartea in tarot online are numarul 13 care simbolizeaza ciclurile, sfarsitul, si inceputul. Moartea este cartea semnificativa Scorpionului in Zodiac.

Cartea de tarot online Moartea reprezinta transformarea, sfarsitul si noile inceputuri. Cand apare cartea de tarot Moartea, aceasta va spune ca lucrurile nu vor mai fi la fel. Ti-ai depasit o parte din limite si este timpul sa imbratisezi un nou inceput.

O transformare are loc, cresti si te schimbi odata cu circumstantele in care te regasesti. Moartea poate reprezenta oameni noi, locuri noi, un loc de munca nou sau noi credinte care se nasc in viata ta. Asadar, cartea de tarot Moartea care aduce frica in inimile celor mai multi oameni, nu inseamna moarte fizica. 

Tarot online – Imparatul semnificatii

Tronul simbolizeaza faptul ca esti la putere. Capetele de berbec simbolizeaza puterea, forta, conducerea, energia, virilitatea, protectia si neinfricarea. Cartea de tarot Imparatul este, de asemenea, un simbol pentru nativii din zodia Berbec. Exista patru capete de berbec sculptate pe scaunul sau de piatra, simbolizand energia stabila a numarului 4. In mana dreapta, el tine un Ankh care este simbolul egiptean pentru viata. Ank-ul este un simbol al zeului egiptean Amun-Ra care se inchina la Karnak, care la vremea respectiva era cel mai bogat zeu. Echivalentul grecesc al lui Amun-Ra este Zeus.

Cartea de tarot Imparatul reprezinta energia masculina, conducatorul si seful gospodariei. Imparatul poate fi cu usurinta lider in diverse companii, organizatii si comunitati. Imparatul este o figura de autoritate care creeaza o baza solida a societatii. Imparatul creeaza ordine in haos. Imparatul foloseste mai degraba logica decat intuitia si prefera planurile bine gandite deasupra actiunii impulsive.

Cartea de tarot Imparatul indica pe cineva competitiv si ambitios. Acesta este masculul alfa agresiv care castiga in mod natural putere asupra celorlalti. Sinceri si ofensatori, oamenii care au cartea specifica Imparatul nu isi cer scuze pentru comportamentul lor. Sunt increzatori si siguri de propria lor valoare, gata sa isi asume orice responsabilitate. 

Tarot online – Lumea semnificatii

Lumea este ultima carte de tarot din Arcana Majora si reprezinta implinirea si finalizarea cu succes a unui ciclu important din viata. Iti cunosti locul in lume, iar lectiile tale de viata te-au facut destept si implinit. Lumea apare atunci cand esti pregatit si stii exact care iti sunt limitele si ce iti doresti. S-ar putea sa fii nevoit sa iti maresti orizontul cunoasterii si sa te deplasezi in locul in care visele tale se vor realiza.

Aceasta carte apare adesea atunci cand exista o calatorie implicata. Barca in care te afli spiritual are parte de vant din spate, asa ca profita la maxim. Diferenta dintre cartea de tarot Nebunul, prima carte din Arcana Majora si cartea de tarot Lumea este aceea ca, Nebunul nu are experienta si se bazeaza pe norocul incepatorilor, iar Lumea are experienta, intelepciune, cunostinte si experienta.

Increzator, intelept si plin de experienta de viata, cartea de tarot Lumea reprezinta persoanele mature. Nu le este frica sa depuna eforturi si sa-si murdareasca mainile si sunt adesea promovati rapid la locurile de munca. Ele exceleaza in posturi de predare / instruire. Cartea de tarot online Lumea este cineva care are incredere in majoritatea situatiilor. Atitudinea si abilitatile lor pozitive ii duc adesea in locatii de peste mari, unde isi impartasesc cunostintele. In acelasi timp, le place sa invete. De fapt, ei trebuie sa invete continuu ca sa se simta in viata.