Stilul Masculin purtat de femei!

Stilul masculin a devenit o tendinta care trebuie luata in considerare. Hainele feminine cu croiala masculina sunt piese de rezistenta in colectiile oricarui designer.

Stilul vestimentar masculin este modern si constant. O doamna care are curajul sa adopte acest stil este, inainte de toate, o persoana senzuala, care nu isi respinge propria feminitate. O astfel de doamna sau domnisoara adora sa se imbrace in hainele iubitului sau pentru a-si spori farmecul, iar stilul masculin este, in acelasi timp, si o cochetare cu stilul retro, pe care femeia il exploreaza cu indrazneala.

Pentru a adopta acest stil, puteti integra in tinuta dumneavoastra de zi articole vestimentare specifice barbatilor, ca, de exemplu, tricoul XXL, vesta, cravata sau pantalonul. Pentru ocazii speciale, puteti opta pentru costumul tip smoking, devenit deja o piesa de referinta. In plus, exista o serie de accesorii de inspiratie masculina pe care specialistii in moda le promoveaza. Jucati-va cu contrastele! Puteti contrabalansa duritatea unor haine masculine purtand accesorii foarte feminine.

De exemplu, daca alegeti un maiou barbatesc, asortati acest obiect vestimentar cu o fustita gogosar, un colier lung, o poseta cu paiete sau, pur si simplu, cu o pereche de pantofi eleganti, cu toc inalt. De obicei, doamnele care adopta un stil vestimentar masculin opteaza pentru coafuri ultrafeminine si afiseaza un machiaj discret si natural, care sa nu le inaspreasca trasaturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here