Sfaturi cum sa deosebesti flirtul de interactiunea sociala

Flirtul poate fi o interactiune jucausa intre doua persoane care se plac reciproc. Este adesea subtil si prietenos si uneori poate fi dificil sa faci diferenta dintre flirt si interactiunile sociale regulate. Drept urmare, s-ar putea sa te chinui sa recunosti cand cineva flirteaza si cand nu. Contextul, limbajul corpului si atitudinea te pot ajuta sa recunosti flirtului. Daca nu esti sigura, este intotdeauna mai bine sa intrebi direct persoana, daca flirteaza.

Daca vrei sa stii cum sa deosebesti flirtul de interactiunea sociala, citeste mai jos

Intelege ce situatii pot include flirtul

Barurile, cluburile de noapte, petrecerile si evenimentele pentru cei singuri sunt locuri asociate in mod obisnuit cu flirtul. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste locuri sunt pentru oamenii care merg adesea sa caute parteneri pentru o relatie serioasa sau doar una casual. Intelegerea contextului social in care flirtul este mai probabil sa apara te poate ajuta sa identifici comportamentul. Situatia adecvate pentru flirt variaza in functie de factori precum varsta, comunitatea si religia. Daca esti eleva de liceu, de exemplu, este posibil sa te intalnesti cu flirtul la scoala. Noul tau partener ar putea flirta cu tine in pauza dintre clase, decat in mijlocul clasei de istorie. Pe langa situatiile enumerate mai sus, un loc unde flirtul este bine-venit, e site-ul de intalniri, ca Intalniri.xyz, unde oamenii sunt in cautarea partenerilor de viata. Flirtul, pe site-ul de intalniri nu doar ca se presupune dar este cea mai sigura metoda de a gasi un partener. Pe site-ul de intalniri poti fi libera sa flirtezi si sa accepti flirtul, caci este un loc pentru romantism si cei ce doresc dragoste.

Nu presupune ca cineva cocheteaza cu tine doar pentru ca te afli intr-un cadru social

Daca cineva la un bar spune ,,salut”, in timp ce isi asteapta grupul, s-ar putea sa se comporte prietenos, nu amoros. Mizeaza atentia pe mai mult decat doar locul de desfasurare pentru a determina daca o interactiune este cocheta.

Urmareste limbajul corpului

Limbajul corpului iti poate oferi cateva indicii care te vor ajuta sa observi un flirt. Flirtul include adesea mult contact vizual. Rasul, zambetul si atingerile moi ale mainii sau antebratului pot fi, de asemenea, indicii ca cineva flirteaza cu tine. Nu presupune niciodata ca cineva spune ceva cu limbajul corpului daca nu iti spune direct.. Daca spune: ,,Te rog, pleaca”, asculta, indiferent ce crezi ca spune cu limbajul corpului. Ia in considerare daca situatia este cocheta sau prietenoasa. Oamenilor le place sa creada ca interactiunile aparent cochete sunt semne de atractie si pot duce la ceva mai mult. Oamenii pot fi prietenosi, fermecatori si chiar putin flirtanti din motive care nu au nimic de-a face cu atractia.

Evalueaza relatia ta cu cealalta persoana

Unele persoane au sanse mai mari sa flirteze cu tine, in timp ce altele nu trebuie sa-si permita flirtul. Seful tau la serviciu sau profesorul tau la scoala, de exemplu, nu ar trebui sa flirteze cu tine, chiar daca se comporta prietenos. Acea persoana draguta pe care ai intalnit-o la petrecerea prietenului tau si care a stat de vorba cu tine toata noaptea, este cel probabil un flirt. In situatii confuze, cum ar fi sentimentele pentru un prieten apropiat, este mai bine sa nu te bazezi pe flirt sau semne subtile. Vorbeste cu persoana respectiva direct sau decide sa nu abordezi deloc problema. Flirtul este usor de interpretat gresit si poate complica relatiile.

Intreaba persoana daca flirteaza

In loc sa presupui ca cineva cocheteaza, intreaba-l direct. Poti sa fii draguta si sa spui ceva de genul: ,,Daca nu as sti ceva mai bun, as crede ca flirtezi cu mine” sau ,,Flirtezi cu moi?” Totusi, este intotdeauna mai sigur sa intrebi decat sa presupui. Oamenii au o precizie de doar 27% atunci cand vine vorba de a ghici daca cineva flirteaza cu ei. Cu exceptia cazului in care cineva isi face intentiile clare si evidente, este cel mai sigur sa presupui ca nu flirteaza.