Comanda online un brad de Craciun perfect pentru casa ta

Iata cateva raspunsuri la unele din cele mai intalnire intrebari despre bradul artificial de Craciun.

Cat de mare ar trebui sa fie baza bradului artificial? Totul tine de preferintele dumneavoastra si de spatiul pe care il aveti rezervat pentru bradul de Craciun. Dar, in general acesti brazi foarte bogati in partea de jos se incadreaza perfect in spatiile largi.

Nu va faceti probleme daca spatiul de care dispuneti este unul destul de ingust. Exista solutii. Brazii artificiali sunt disponibili in numeroase forme si marimi, asa incat puteti alege unul mai compact, cu baza redusa.

Ce fel de brad artificial de Craciun ar trebui sa cumpar?

Brazii din PVC accesibil ofera ace plate stratificate, care creaza un aspect luxuriant. Pe de alta parte, brazii din polipropilena imita mult mai bine aspectul brazilor naturali. Daca sunteti in cautarea unui brad de Craciun artificial natural, la un pret accesibil,  luati in considerare un mode din PE cu ace din PVC pentru un plus de plinatate.

Cand cumparati un brad artificial de Craciun, verificati compozitia acelor si crengilor pentru a va face o idee mai buna despre nivelul sau de realism.

De ce accesorii am nevoie pentru bradul meu de Craciun?

Raspunsul depinde de tipul de brad artificial pe care il comandati. Iata de ce. Unii brazi artificiali se livreaza pre-decorati sau au incorporate luminite led. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de instalatie de lumini sau de anumite decoratiuni. Brazii pre-decorati pot fi afisati exact asa cum sunt sau puteti adauga cateva ornamente in plus.

Important este sa verificati daca bradul artificial se livreaza cu tot cu stand. Cei mai calitativi brazi artificiali vor fi insotiti de standuri croite special pe dimensiunea lor. Acesta este un lucru important, pentru ca va degreveaza de o sarcina in plus. Mai mult, aveti siguranta ca bradul nu se va inclina si nu se va rasturna din cauta greutatii.

Daca veti alege un brad artificial simplu, ne-decorat, ar trebui sa va ganditi la instalatii de lumini, ornamente, ghirlante si decoratiunea de varf (stea, ingeras etc). Totul tine de preferintele dumneavoastra, de stilul pe care vreti sa-l abordati pentru a se potrivi locuintei dumneavoastra si de tematica aleasa.

Daca planuiti sa folositi propria instalatie de luminite, alegeti unele sigure, de preferat cu LED. Incepeti cu 100 de luminite la 30 de cm de brad si plusati daca doriti mai multa luminozitate.