Povesti nespuse (II). Cum a ras EBA un sef SPP pentru ca i-a murit cainele japonez

caine basescu

Se stie ca familia Basescu are o adevarata menajerie la Vila Lac 3, compusa din doi papagali (in afara de Boc), un iepure, un caine si un cal. Animalele lui Zeus sunt pazite ca ochii din cap de dispozitivele SPP, sub amenintarea cu pierderea slujbei in cazul in care pretioasele odoare pierd un fir de par sau pene.

Asta din cauza ca, acum ceva timp, cainele Akita Inu al Elenei Basescu s-a strecurat afara din resedinta prezidentiala si a alergat pana la Arcul de Triumf, unde a fost calcat de o masina. Fapt confirmat de EBA, intr-o declaratie pentru Cancan.

Ce a patit insa seful dispozitivului SPP de la resedinta prezidentiala? A fost vai de pielea lui, pentru ca EBA l-a acuzat ca din cauza lui si a ofiterilor de serviciu in ziua respectiva, catelul a fost lasat nesupravegheat. Omul a fost la un pas sa fie dat afara din SPP, a fost retrogradat si mutat disciplinar la Palatul Cotroceni, pe un post obscur, departe de raza vizuala a mezinei prezidentiale, care, urland, a cerut taticului “sa nu-l mai vada in ochi” pe “ucigasul” catelului iubit.

traian
19/04/2011 AT 10:09 AM
pacat, mai bine nu era atent ala care o pazeste pe EBA…

Amiral Nelsonescu
19/04/2011 AT 10:17 AM
da` dupa cum ar spune Jung, sa cercetam motivele pentru care a fugit cainele

Arogantu’
19/04/2011 AT 10:31 AM
@Traian
Ai uitat un precept de baza: sa nu doresti moartea cuiva, ci sa te porti in asa fel incit sa si-o doreasca singur ! 😀
Cam are dreptate domnul Trafalgarescu: de ce-o fi fugit ciinele ?
Ihm ? 😀

Nero
19/04/2011 AT 10:43 AM
Saracul caine, la el nu va ganditi deloc? 🙂

Arogantu’
19/04/2011 AT 10:50 AM
Bre domnule Nero – te rog sa observi ca fiecare din cei care am intervenit ne-am gindit si la ciine !
Ma rog – fiecare in felul lui, dar totusi … 😀

tigri2
19/04/2011 AT 11:38 AM
Soarele ei de lume ,de ce suntem un neam asa de las si de bleg de ne lasam calcati in picioare de toti rahatii si incultii ,oameni buni treziti-va odata nu mai votati toate hahalerele ,Doamne nu ne mai bate asa de rau desteapta-ne odata ! tigri2

patriotul liberal
19/04/2011 AT 11:48 AM
esti o basista ordinara care inventeaza povesti cu ciini ca sa ascunda desfriul inimaginabil de la vila lac 3. cit costa robinetii din aur masiv de la baia prezidentiala? dar covoarele persane luate din persia contra datoriei uriase a persiei fata de romania?

ioskda
19/04/2011 AT 12:57 PM
bei insignifianto de unde pana unde iti permiti tu sa faci un prim ministru , indiferent cine ar fi el, papagal?

fa de respect se vorbeste la academia lui felix.

jigodiiloro

Arogantu’
19/04/2011 AT 1:05 PM
Bre ‘ioskda’ – ia-o mai usor cu IEtnobotanicele ! 😀
Lasa-le mai pi seari …

Marius Mina
19/04/2011 AT 1:32 PM
Adriana cheama exterminatorul, se impune deratizarea , au napadit parazitii . Am auzit ca ii tine Udrea concentrati pe un etaj intreg 😉

Gerula
19/04/2011 AT 2:09 PM
hai bei ioskda, crezi ca s-a auparat papagalul? iti spun eu ca nu, e mai inteligent decat crezi si s-a prins de poanta plus ca are simtul realitatii! 🙂 )))

adrian
19/04/2011 AT 3:39 PM
Felicitari Adriana. Site-ul Wikileaks incepe sa paleasca in fata acestor dezvaluiri. Apropos, vazusi ce se scrie prin media despre un ciutac? http://www.ziare.com/media/jurnalisti/victor-ciutacu-locuieste-in-apartament-social-de-la-primarie-1089392
Saracul, io il compatimesc, chiar mai mult decat pe @Arogantu’.

Arogantu’
19/04/2011 AT 4:17 PM
@adrian
Sa nu amestecam jivinele care turnau la ambasada US cu bovina care rade sepepistii pentru ca i s-a stricat freza pisicii sau a evadat catelusul de la domiciliu !
Pai daca gunoiul prezidential este STRICT SECRET DE IMPORTANTA DEOSEBITA (si numai gealatii lui Prigoana prezinta garantii de confidentialitate) – cum sa nu fie savuroasa o asemenea dezvaluire ?
NICI pe WikiLeaks nu gasesti asa ceva ! 😀
Turnatoria ta despre Ciutacu face parte din arsenalul basesc pentru viitoarele alegeri ?
Are vreo relevanta ?
Din cite stiu – Ciutacu nu ocupa functii de demnitate publica, asa cum este – de exemplu – VITICA EBA ! 😀

Arogantu’
19/04/2011 AT 4:19 PM
Si totusi, ‘adrian’ – ai vreo idee ?
De ce-o fi fugit ciinele ? 😀

kn
20/04/2011 AT 6:57 AM
ma intreb…membrii menajeriei basesciene,au partid?sau functzioneaza ca independentzi?
🙂

adrian
20/04/2011 AT 9:09 AM
@Arogantu’, daca mataluta crezi ca gunoiul prezidential are mare importanta, n-ai decat sa continui in a-l studia. Cat despre ciutac, toti avem greutati, doar ca mizerabilul cu pricina prea pozeaza in traitoare cu principii. L-a “cultivat” pe Lis si a ajuns sa locuiasca intr-o locuinta destinata asistatilor sociali. Se da anti… pedelac, dar e ‘preten’ la toarta cu Emanoil Savin, “primare ot Busteni”, tot de la pedelaci, dar fost la asa-zisii “conservatori” si la asa-zisii “liberali”. Asa incat, fie ca-s de la “marinar”, fie ca provin de la “uslasi”, eu unul nu pot suporta PRAMATIILE.
P.S. N-am turnat nimic despre situatia locativa a ciutacului, doar am retransmis o stire de pe ziare.com. Stii @Arogante, exista ziaristi mult mai valorosi decat pramatia asistata social in Rahova – de exemplu chiar Adriana Dutulescu – care au refuzat, desi unii au avut ocazia, sa pupe dosul lui Viorica Lis. Ce sa-ti spun, iubeste-l pe ciutac, cine se aseamana, se aduna.

Arogantu’
20/04/2011 AT 10:30 AM
@adrian
Este o manipulare ordinara sa faci proces de intentie cuiva, stiai ?
Am amintit de gunoiul prezidential pentru a semnala ca din curtea securistului nu razbate nimic – iar birfa postata de Adriana Dutulescu pe subiectul potaii viticii EBA este ceva deosebit, in contextul secretizarii care domina famiGlia prezidentiala.
N-am curiozitatea de a privi pe gaura cheii – constat doar ca au inceput sa apara scurgeri din anturajul basesc, ceea ce da un indiciu despre nervozitatile lui ba’SECU si ale lacheilor sai.
Cit priveste problema ta cu Ciutacu – este exact un exemplu de intoleranta stupida. Si pe mine ma indispune grandomania unora care … doar se cred mari. 😀 Dar de aici si pina la a face orice spre a-i denigra – ehei, e cale lunga …
Razboieste-te cu Ciutacu (si, in general, cu cine vrei) – dar nu mai fa greseala de a-i insulta pe toti cei care au alta parere decit tine despre Ciutacu.
E clar ?

Arogantu’
20/04/2011 AT 10:32 AM
@adrian
Si totusi – de ce-o fi fugit catelul din ograda iubitorilor de ciini ? 😀

Arogantu’
20/04/2011 AT 10:51 AM
@adrian
Si pentru ca problema ta cu Ciutacu NU MA intereseaza – uite aici ce raspunde omul:
http://www.ciutacu.ro/articol/adevarul-despre-palatul-meu-de-clestar/

“- Băsescu, primar general al Capitalei, a dispus, în 2000, sub semnătură proprie, verificarea legalităţii repartiţiei lui Ciutacu. Răspunsul primit a fost că repartiţia a fost dată cu respectarea tuturor prevederilor legale. Pe cale de consecinţă, în urma confirmării legalităţii repartiţiei, direcţia generală de specialitate a Primăriei a încheiat cu Ciutacu, acum 11 ani, un contract legal de închiriere. Pe care Ciutacu l-a respectat până la ultima literă.”

Enjoy ! 😀

ghiozdane
28/04/2011 AT 11:27 AM
Eba e o vaca cu cabina. Nu vreau sa zic mai multe.

pitiponc_fara_succesuri
17/01/2012 AT 12:26 PM
Io cred ca e blestem de la mellisa . Ii dau un sfat : sa puna chilotii pe dos

pitiponc_fara_succesuri
17/01/2012 AT 12:27 PM
Yo cred ca cutzu dezerta si se ducea spre PSD si a fost prins si calkat pe cap pentru tradare .