Operatiune marca PSD: “Interlopii la primarie”. La sectorul 4, PSD l-a pus pe loc eligibil pe interlopul care l-a santajat pe Ianis Zicu

nicolae banicioiu

Presedintele Tineretului Social-Democrat, Nicolae Banicioiu, presedintele sectorului 4, a promovat pe lista candidatilor la consiliul local al Primariei sectorului 4 un tanar cadru de nadejde al partidului, membru al Clanului Sportivilor. Interlop, mai clar spus. Pentru ca, nu-i asa, PSD este partidul care incearca sa reprezinte toate categoriile sociale din aceasta tara.

Baiatul cu pricina, Florian Puiu pe numele lui, este de altfel celebru, fiind anchetat pentru ca l-a santajat pe fotbalistul Ianis Zicu, si pentru ca i-a santajat pe primarii de la Jilava si Snagov.

Pentru meritele sale, Puiu, prezentat in lista conislierilor USL la sect 4 drept “somer”, a primit si functie la PSD. una mica, deocamdata, dar un pas mare catre viitor.

Nicu Banicioiu sustine ca nu stia despre numitul Florian Puiu ca ar fi interlop. Asta din cauza ca, spune el, e presedinte la sectorul 4 doar de 2 luni  Mai mult chiar, Banicioiu zice ca PSD nu are o relatie buna cu Clanul Sportivilor, ba dimpotriva, acestia fiind “afiliati” PDL.