Mogulul Realitatea, la sedinta cu Boc. Elan Schwartzenberg, al doilea candidat al PDL la Capitala?

Elan Schwartzenberg

La PDL in Modrogan a fost azi o noua adunare de criza, Boc si trupa cautind disperati candidati cu care sa umple gaurile lasate de cei care au fugit la USL. Boc l-a sunat pana si pe Gabriel Sandu, fost ministru, remaniat in septembrie 2010, pt a-l ruga sa candideze la ce vrea el, in Prahova, numai sa candideze (si, evident, sa finanteze). Dar, surprize, surprize, la adunarea sefilor PDL a fost si… mogulul Realitatea tv, Elan Schwartzenberg, dupa cum se poate observa in foto alaturate.

Sa fie Elan al doilea candidat al PDL la Primaria Capitalei? Nu putem sa ne gindim la eventualitatea absurda ca sedinta de sumar a Realitatii sa se tina la sediul central al PDL, asa ca ramine de luat in calcul varianta candidaturii. In disperare de cauza pedelistii s-au gindit probabil ca daca participa la alegeri cu mai multi candidati si aduna procentele tuturor, ar avea mai multe sanse de cistig.

De altfel, intr-o foarte portocalie coincidenta remarcata de ziuanews, Elan imprastie deja prin Bucuresti fluturasi in culorile PDL.

Vosi
05/04/2012 AT 5:40 PM
Lipseşte ceva de pe afiş:

  • Fost soţ al Mihaelei Rădulescu.

Traian Basescu – Page 524
13/04/2012 AT 10:37 AM
[…] Jur! Realitatea TV e anti Basescu??? Atunci ce cauta patronul televiziunii la sedintele PDL? Mogulul Realitatea, la sedinta cu Boc. Elan Schwartzenberg, al doilea candidat al PDL la Capitala? |… Ce cauta Andreea Pora toata ziua la Realitatea pe ecran? Reply With […]

markus
15/05/2012 AT 2:11 PM
realitatea mea paralela era un titlu mai bun la asemenea hal de informatii corecte