Geoana s-a bronzat in Aruba. Hrebenciuc in Maldive

hrebenciuc

Pe plaja din fotografia alaturata si-a ostoit la soare durerea provocata de pierderea alegerilor prezidentiale domnul Mircea Geoana. Fix in Aruba, in Marea Caraibelor. El a venit astazi la BPN al PSD bronzat (si incaruntit rau, ce-i drept), si a declarat ca a fost in vacanta “in Sudul Americii”. Adica unde v-am spus. Si celalat tovaras de suferinta al sau din campanie, Hrebenciuc, a venit la fel de bronzat la sedinta din Kiseleff, refacut dupa efortul prelungit pe o plaja in Oceanul Indian, in Maldive.

De unde rezulta ca totusi cel mai nasol este de Basescu. O fi cistigat el alegerile, da’ n-a scos nasul mai departe de Sinaia.

joness :
January 11th, 2010 at 3:04 pm
Sau cel mai disperat dupa putere. 😀

Marius Mina :
January 11th, 2010 at 3:26 pm
Minte, s-a bronzat cu spray-ul in baie si se rupe-n figuri

Marius Mina :
January 11th, 2010 at 3:28 pm
Basescu nu pleaca departe de Cotroceni ptr ca se pot suci procentele rapid, experienta recenta a demonstrat-o. Apropos, astia ziceau ca declanseaza o ancheta parlamentara pentru investigarea fraudelor din 22 nov si 6 dec.

cip :
January 11th, 2010 at 5:25 pm
prostanacu vrea o “comisie cu puteri exceptionale”, puteri ca si a lui Superman, o SuperComisie al comitziilor parlamentare
Super tare

gramatica lu mitrea :
January 12th, 2010 at 2:59 pm
Sa citesti ultima postare a maestrului Mitrea. Citatele vorbesc de la sine: “Geoană & co. au greşit folosind-ul cu obstinaţie pe Marian Vanghelie ca portavoce a partidului”, „Mircea Geoană a greşit numind-ul pe Viorel Hrebenciuc şef al campaniei pentru prezidenţiale”, “Vizita de la Timişoara este prima dintre greşelile fatale a lui Mircea Geoană din ultima săptămână a campaniei pentru turul doi”

geo :
January 18th, 2010 at 10:04 am
nu e bronzat , l a ars base pe 6 decembrie si nu si a mai revenit