Cum au fost socati socialistii europeni de “fetitele” lui Robert Negoita si cum a pierdut Banicioiu o functie europeana din cauza ca a fost refuzat de prostituate

robert-negoita

Deputatul Nicu Banicioiu sustine, intr-o declaratie pentru realitateamea.ro, ca “n-a fost nici urma de hostesse” la Congres, si ca organizarea a fost asigurata de o olandeza de la ECOSY, nu de catre PSD. In ceea ce priveste candidatura sa la functia de vicepresedinte al ECOSY, Banicioiu a spus ca “miza PSD la acest Congres a fost asigurarea relatiei cu China”, si nu o functie de vicepresedinte. “Am hotarat sa nu mai candidez pentru ca era mai important sa fiu raportor pentru relatia cu Liga Tineretului din China”, a explicat Banicioiu.

In week-end-ul trecut a avut loc la Bucuresti Congresul ECOSY, organizatia de tineret a PES – Partidul Socialistilor Europeni. La acest Congres, PSD-ul lui Victor Ponta, in calitate de gazda, ar fi trebuit sa isi ia revansa in ochii PES pentru scandalul spagii lui Adrian Severin, care a sifonat imaginea socialistilor in Europa.

Si, in plus, PSD trebuia sa primeasca o functie de vicepresedinte al tineretului PES, functie pentru care se pregatise indelung seful tineretului social-democrat, deputatul Nicolae Banicioiu. Pentru functia lui Banicioiu a facut un efort consistent bunul sau prieten, Robert Negoita, care si-a pus Hotelul Grand Rin la dispozitia Congresului.

Fapt cu atat mai amuzant cu cat chiar eforturile depuse de Negoita, si acum si in trecut, pentru satisfacerea dorintelor prietenului Banicioiu, l-au costat pe acesta o functie europeana importanta si au costat partidul o noua pata pe obraz.

Astfel, oficialii ECOSY au fost intampinati la hotel de “hostesse” zglobii, pregatite sa asigure divertismentul serilor de dupa sedintele Congresului, lucru care i-a scandalizat pe socialisti, mai ales dupa ce li s-a pus in context si identitatea patronului hotelului, precum si legaturile acestuia cu un dosar penal de proxenetism. Si cand li s-a mai spus si ca deputatul Banicioiu, candidatul servit de PSD pentru functia de presedinte, a fost si el implicat in sex-gate-ul cu minore (in care, va amintiti, una dintre martore a declarat ca a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu el, chiar si contra cost), socialistii europeni s-au oripilat si i-au anulat candidatura.

In locul sau a fost desemnata, in pripa, drept candidat, Silvia Mihalcea, secretar executiv al TSD si fosta consiliera a lui Viorel Hrebenciuc.

Marian
13/09/2013 AT 1:44 PM
Deputatului Nicu Banicioiu i-a fost anulata candidatura europeana in urma scandalului sexual in care a fost implicat, alaturi de primarul Robert Negoita.