Corina, Antonia si Inna sustin proiectul de renovare a spitalului de copii Sf. Maria din Iasi

Corina, Antonia si Inna sustin proiectul de renovare a spitalului de copii Sf. Maria din Iasi

Inna, Corina si Antonia s-au alaturat Fundatiei Scheherazade in proiectul de renovare a spitalului ‘Sf. Maria’ din Iasi, aflat intr-o stare critica de functionare. Cei trei artisti ai casei de discuri Roton vor sustine in concerte campania de strangere de fonduri in beneficiul celui mai important spitalul de copii din regiunea de N-E a tarii.

Cu numai 2 euro fiecare cetetean al Romaniei poate contribui la reabilitarea spitalului ‘Sf. Maria’ din Iasi prin intermediul SMS-urilor transmise la numarul 879 in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote.

Iata ca odata cu venirea sarbatorilor putem face cel mai frumos cadou unor copilasi care au nevoie de noi mai mult decat oricand. Spitalele sunt locuri uitate de lume, uneori adevarate pericole pentru sanatate, iar noi, cu un efort atat de mic cum este donarea a 2 Euro, putem ajuta la renovarea lor si putem pune un zambet pe fetele celor mici“, a afirmat Inna despre acest proiect.

De-a lungul timpului am vizitat cateva spitale pentru copii si am observat ca starea in care se afla multe din ele este deplorabila. Oameni care si-au dedicat viata salvarii si ingrijirii copiilor, cum a fost doctorul Pesamosca, sunt adevarati eroi. Acum ii putem ajuta si noi pe cei mici cu o donatie atat de mica la nivel individual, dar care a dus la strangerea a peste 1 milion de Euro pentru proiecte anterioare ale Fundatiei Scheherazade“, spune Corina.

Mai mult decat femeie eu sunt mama, iar acum am ocazia sa particip la salvarea vietii a mii de copii cu o donatie de doar 2 euro. Vino si tu alaturi de noi! Tot ce trebuie sa facem este sa profitam de aceasta initiativa de-a dreptul minunata. Haideti sa o consideram cadoul nostru de Craciun pentru toti copiii din Romania“, a adaugat Antonia.

Construit in 1970 prin fuziunea tuturor unitatilor pediatrice din Iasi, spitalul ‘Sf. Maria’ necesita in prezent lucrari urgente de renovare si modernizare, peste 60.000 de copii intre 0 si 18 ani fiind tratati anual in aceasta unitate medicala. In acest moment, in spitalul de copii din Iasi exista sectii aflate intr-un stadiu avansat de degradare, atat din punct de vedere architectural, cat si sanitar, electric si termic, printre care: Clinica de Chirurgie Pediatrica I si Sectorul Septic, precum si Clinica de Pediatrie generala IV si Bucataria Dietetica, insumand o suprafata totala de 1.800 de metri patrati. In aceste sectoare sunt tratati anual peste 8.000 de copii de catre 100 de cadre medicale.

INNA a postat pe pagina oficiala de Facebook o coperta (foto sus) care anunta lansarea unui nou single, dar si a videoclipului acestuia, pe data de 25 noiembrie 2011.Deocamdata nu se stie detalii legate de piesa care va fi promovata ca single, insa ceea ce stim este ca piesa face parte cu siguranta de pe albumul “I Am The Club Rocker”.

Corina a filmat recent un nou videoclip la piesa “Munky Funky”, produs de Smiley si echipa Hahaha Production, care va fi lansat curand, insa pana atunci puteti (re)vedea mai multe poze de la filmarile clipului AICI.

Antonia apare in cel mai nou videoclip al trupei Vunk, intrpretand alaturi de Cornel Ilie piesa “Pleaca”, care se anunta a fi colaborarea anului.Daca va fi asa sau nu ramane de vazut, insa videoclipul il puteti (re)vedea AICI.

Ce spuneti de initiativa celor trei artiste de a sustine proiectul  de renovare a spitalului de copii Sf. Maria din Iasi?