Cine l-a omorit pe deputatul PSD Vlase vineri la miezul noptii?

PSD Vlase

Vineri pe la miezul noptii am primit un sms de la un numar necunoscut. “Gabi Vlase a facut infarct!”. Gabi Vlase (foto stinga) este deputat PSD, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SIE si presedinte executiv al PSD Bacau, mina dreapta a lui Hrebenciuc. Sms-ul nu era tocmai iesit din comun, ca de obicei cind pateste cite un smecher din politica ceva, ni se aduce si noua la cunostinta. Numai ca de data asta, Gabi Vlase nu facuse niciun infarct, era bine mersi acasa.

Ciudat era ca si notabilitatile din Bacau au primit acelsi sms, de fapt unul mai elaborat, de la acelasi numar (care este tot timpul inchis). “Am invins! Gabi Vlase a facut infarct! Medicii sint la el acasa”.

“Nu erau decit asistentele la mine acasa”, a ris Vlase, povestindu-mi cum a aflat tot orasul ca si-a dat obstescul sfirsit desi el nu avea nici macar o durere de cap. Ciudat, nu?

Deci, cum ar titra Dan Diaconescu, “cine l-a omorit pe deputatul PSD Vlase vineri la miezul noptii?”. Si mai ales de ce?

Daca as avea o lupa si as fi Sherlock Holmes, as porni pe urmele “criminalului”, dar spre plictiseala si regretul meu nu am si nu sint. Am in schimb o informatie foarte draguta si interesanta in contextul de mai sus. Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea (foto dreapta), copil de suflet al lui Viorel Hrebenciuc, umbla in ultima vreme tot mai des de git cu Liviu Dragnea, care ii este sef la Uniunea presedintilor de CJ-uri, si in plus este si cel mai pasionat vinator al functiei de presedinte al PSD dupa alegerile prezidentiale. Acest Dragos Benea a pornit si el la vinatoare, tintind functia de presedinte al PSD Bacau, detinuta acum de Hrebenciuc. Pe care ar vrea sa il detroneze pe la primavara, cind se fac alegeri in judete, inaintea Congresului unde se va alege urmasul lui Geoana.

iancu :
November 17th, 2009 at 3:48 pm
Intra pe http://www.TraimBine.ro 🙂

sie mie sie :
November 17th, 2009 at 8:29 pm
stiu eu cine a dat sms ul: un om mic. unul mare nu ar face asa ceva.

geta :
November 17th, 2009 at 11:22 pm
daca crapa kktul asta nu era nici o pierdere pt.tara

sfat :
November 18th, 2009 at 12:04 pm
eu zic , stimata doamna , sa nu va coborati intr-o disputa cu acest asa zis “Shrek”. interesul lui e sa atraga pe oricine in astfel de controverse mai ales ca d-voastra sunteti muuuult deasupra lui atat ca nivel de perceptie a realitatii, a profesionalismului in meseria de jurnalist cat si ca popularitate si orice altceva. si pentru a nu va pune intrebari despre el, va fac eu un tablou sumar al personalitatii deviante a acestui individ, cunoscut in Bacau ca fiind un ciudat. Acest Florin Popescu e un ratat la 37 de ani, cu orientari homosexuale (e real), ce locuieste la varsta lui cu mama sa, fost jurnalist la trustul Desteptarea, unde a fost dat afara pentru incompetenta. Acum scuipa trustul de unde a mancat o bucata de paine cu acest site. E jenant, dar atat poate. Faptul ca are o revista numita SUPERBC (ridicol nume, nu? / spune si alegerea sa cat de meserias este) ii confera, in perceptia proprie, dreptul de a se considera “patron de presa” . Dupa aparitia revistei Zile si Nopti in Bacau acest SUPERBC a pierdut mare parte din clienti care, normal, s-au reorientat. Iar pentru cei PUTINI care au ramas, am o informatie in exclusivitate: desi le arata auditare BRAT de 5000 de exemplare, SUPERBC SE TIPARESTE IN DOAR 300 DE EXEMPLARE. TREI SUTE! ar mai fi multe de spus , dar personajul chiar nu marita atentie. va urez toate cele bune !