Serviciul de livrare FoodPanda lanseaza magazine proprii in Romania

Foodpanda Romania, filiala locala a serviciului international de livrare a alimentelor foodpanda, care face parte din grupul Delivery Hero, si-a adus conceptul de magazin alimentar pandamart pe piata locala. Romania devine astfel a 24-a tara in care functioneaza magazinele pandamart.

Primele doua astfel de magazine functioneaza in prezent in Bucuresti si Cluj-Napoca, insa compania intentioneaza sa extinda reteaua la Oradea, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti si Iasi pana la sfarsitul acestui an.

Produsele vandute prin magazinele pandamart isi propun sa raspunda nevoilor imediate ale clientilor, cum ar fi alimente si bauturi, produse cosmetice si de curatare, produse pentru bebelusi si alimente pentru animale de companie si pot fi livrate intr-o jumatate de ora. Aceste produse completeaza ofertele marilor magazine cu amanuntul listate pe platforma foodpanda, spune compania.

“Principalul avantaj pentru utilizatorii care comanda de la pandamart este timpul de livrare ultrarapid, care este posibil prin functionarea stocurilor proprii si a flotei noastre bine dezvoltate de furnizori”, a declarat Andreea Petrisor, director general foodpanda Romania.

In stirile conexe, foodpanda a adaugat in portofoliul sau de parteneri farmaciile Help Net. Clientii platformei din cele 27 de orase romanesti vor avea in curand posibilitatea de a alege dintre 2.000 de medicamente OTC, vitamine, suplimente si produse cosmetice si sa le livreze in termen de 30 de minute. Optiunea va fi disponibila pentru inceput la Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Oradea si va fi implementata in toate cele 27 de orase romanesti deservite de foodpanda pana la sfarsitul lunii martie.

Acesta este primul lant de farmacii din portofoliul local foodpanda.

De asemenea, compania a semnat recent un acord cu Auchan. Livrarile de la Auchan vor fi initial posibile in Brasov si Iasi pentru a fi extinse ulterior in intreaga tara in primul trimestru al anului 2021.

Revolutia moderna a serviciilor de livrare a alimentelor

Odata cu cresterea tehnologiei moderne, au existat o multime de schimbari in ceea ce priveste serviciile de livrare a alimentelor in ultimii ani. Cele mai renumite restaurante au introdus numere gratuite, astfel incat clientii sa poata apela la aceste numere fara a fi taxat pentru apelul telefonic. In plus, conceptul de livrare gratuita de alimente catre casele proprii a fost bine apreciat de clienti. In acest fel, nu numai ca oamenii ar putea apela gratuit restaurantele, dar pot primi si mancarea pe care au comandat-o fara niciun cost de tranzactie. Acest lucru indica faptul ca serviciile de livrare a alimentelor joaca un rol important in industria moderna de alimente si restaurante si, datorita nivelului ridicat de concurenta cu concurentii sai, acest lucru sa dovedit a fi un factor major care afecteaza cererea consumatorilor.

Astazi, ne este prezentat conceptul de a comanda alimente online si de a ne procura mancarea de la servicii moderne de livrare. Se poate comanda cu usurinta mancare online prin aplicatii de livrare a alimentelor precum Foodpanda, GrabEat si Folo. Uneori, restaurantele ar fi partenere cu aplicatii de comanda a alimentelor online pentru a-si plasa restaurantele in aplicatia lor. In acest caz, restaurantele se pot concentra doar pe pregatirea comenzii plasate de client. Aplicatiile de comanda si livrare a alimentelor includ adrese ale clientilor catre calaretii care livreaza mancarea catre client. Suntem capabili sa facem tranzactii pentru a cumpara alimente prin servicii bancare online, ramburs si plata imediata prin carduri de debit si credit. Se poate comanda mancare online si primi comanda lor cat mai curand posibil sau pot face o rezervare pentru livrarea alimentelor mai tarziu.