Rapirile de copii: vezi AICI ce scrie in manualul de manipulare in masa

rapire copii

A propos de subiectul isteriei rapirii copiilor, prezentat de presa cu titluri de-o schioapa, iata ce scrie in cursul de manipulare din care am invatat la facultate:

“în societăţile totalitare care monopolizează informaţia formală, zvonurile au o mare răspândire. Uneori ele sunt lansate de mijloace de propagandă ale statului totalitar pentru a promova anumite atitudini şI comportamente mai greu de obţinut prin utilizarea mijloacelor formale.  Circulaţia lor se restrânge atunci când există posibilitatea verificării rapide a adevărului unei informaţii.

 Temele recurente ale zvonurilor sunt: otrava ascunsă, complotul împotriva puterii, crizele artificiale, teama de străini, răpirea copiilor, bolile conducătorilor, problemele sentimentale ale acestora, compromiterea financiară sau escrocheriile lor”.

zass
07/07/2011 AT 11:43 PM
“bolile conducătorilor, problemele sentimentale ale acestora, compromiterea financiară sau escrocheriile lor” – temele favorite ale entitatilor media ale opozitiei.

“teama de străini, răpirea copiilor” – tema OTV

“complotul împotriva puterii” – tema puterii

“otrava ascunsă” – tema lipsa, daca nu cumva e tema ecologistilor, caz in care precizam ca e in discutie otrava ascunsa in apa, in aer, in mancare si in cam tot ce ne inconjoara.

“crizele artificiale” sunt neinteresante sau chiar inexistente, atata vreme cat criza e una si e cat se poate de reala.

Concluzia: toata lumea, toata, toata, manipuleaza cat o tine cureaua…

quintus
08/07/2011 AT 9:00 AM
Apropo de isteria cu rapirea copiilor,nu este strain de asta nici Rapcea ,avocatul lui DD(si infocat basist)
http://rapcea.ro/2011/06/o-poveste-adevarata-un-semnal-de-alarma-pentru-parini-nu-va-scapai-copii-din-ochi-nici-macar-pentru-o-clipa/

papornitacuvorbe
08/07/2011 AT 10:31 AM
presa noastră cea de toate zilele, draga de ea, preia cu sfinţenie orice flatulenţă venită dintr-o anumită direcţie, după care o rumegă cu sârg, de parcă ar fi un subiect real. în fond, este bine ca mintea românului să se gândească la orice altceva decât la ceea ce îl doare, la potlogăriile pe care le fac unii de acolo de sus, nu?

Rapirea copiilor pentru prelevare de organe, o manipulare de manual : efectele
08/07/2011 AT 11:12 AM
[…] pe mail si televiziunile au preluat imediat, noaptea OTV-DDD a transmis live pana pe la 5, astfel manipularea de manual si-a facut efectul : ” Ambulanţe atacate cu pietre în Capitală, medici agresaţi […]

simona melinescu
11/07/2011 AT 10:23 AM
doar intamplare faptul ca la otv s a facut tam tam? oare are legatura cu faptul ca diaconescu dan si a tras partid sambata cand a participat la congresul marelui partid (PRE) partidul romaniei europene) unde a fost ales presedintele partidului tocmai simona man alis cea care era pana mai ieri presedinte al partuidului ppdd?

Dragos Bora
14/07/2011 AT 2:41 PM
A se consulta si

Jean-Noel Kapferer – “Zvonurile”
http://www.humanitas.ro/humanitas/zvonurile