Peste 850 de tipuri de oje semipermanente!

Ojele semipermanente sunt foarte apreciate în prezent. Manichiurile de acest gen prezintă câteva avantaje demne de luat în considerare: aspectul foarte frumos și modern, rezistența foarte îndelungată în timp, pot fi șterse fără a planifica o ședință la un salon profesional pentru îngrijirea unghiilor, etc.

Evoqe.ro – locul ideal de unde puteți cumpăra oje semipermanente de actualitate pentru toate gusturile

Evoqe.ro este un important distribuitor din România care oferă foarte multe avantaje în ceea ce privește aprovizionarea cu produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor.

Cel mai important lucru constă în faptul că în oferta magazinului online sunt incluse absolut toate categoriile principale de produse pentru îngrijirea unghiilor: toate tipurile de gel unghii, color și pentru construcție, corector, polygel, oje semipermanente de toate tipurile, accesorii și ustensile, toate tipurile de soluții pregătitoare, acetone, soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, kit-uri pentru unghii, aparatură modernă, dezinfectante profesionale, etc.

Ojă semipermanentă FSM 10 ml

Este un tip de ojă semipermanentă pe care îl recomandăm mai ales saloanelor de manichiuri și pedichiuri profesionale, deoarece este un produs cu adevărat profesional. Se aplică foarte ușor și culorile sunt foarte frumoase și atrăgătoare. Rezistența este foarte bună și durează până la 3-4 săptămâni.

Cum se aplică pe unghii acest tip de ojă semipermanentă?

În primul rând se va aplica un strat subțire de bază pe unghia bine pregătită. După acest lucru se aplică oja strat cu strat. Fiecare din aceste două straturi se vor usca la lampa UV sau LED. De obicei, nu este deloc recomandat să aplicați mai mult de două straturi de ojă. Vor fi chiar foarte inestetice deoarece unghiile se vor îngroșa foarte mult.

La finalul manichiurii se va aplica un strat de Top Coat (un fel de lac!). Acest strat va avea rolul de sigilare completă și de protecție maximă, precum și de estetică deosebită. O strălucire deosebită va apare pe suprafața unghiilor din acel moment.

În momentul în care doriți să îndepărtați oja semipermanentă, puteți folosi soluțiile clasice de tip Remover sau acetona pură, obișnuită.

Produsul este valabil 12 luni începând cu momentul deschiderii flaconului. Flaconul conține 10 ml de ojă.  Deși este un produs profesional, prețul este de doar 17,90 de lei.

Dacă sunteți adeptul realizării manichiurii de tip semipermanent sau gel cu produse de aceeași marcă, în oferta magazinului online Evoqe.ro veți găsi și alte tipuri de produse marca FSM. Pot fi comandate online foarte simplu, pentru a fi testate de stiliștii dumneavoastră. Dacă veți fi mulțumiți, puteți face și comenzi mari. În mod periodic sunt organizate și campanii importante de reduceri de prețuri la toate categoriile de produse profesionale. Pentru a obține unghii cu gel foarte frumoase, studiați periodic ofertele magazinelor online profesionale pentru manichiuri moderne și de complexe.