De unde cumpărați produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne?

Nu toate magazinele online reușesc să pună la dispoziția clienților produse foarte variate și de foarte bună calitate, mai ales pentru industria de înfrumusețare. Unele, însă, chiar reprezintă locuri ideale de unde, în special saloanele de înfrumusețare pot cumpăra cele mai moderne și actuale soluții pentru îngrijirea unghiilor.

Everin.ro este un magazine online preferat de mulți profesioniști în momentul de față, din industria de îngrijire a unghiilor. Oferta este foarte variată și produsele sunt de foarte bună calitate. Se lucrează foarte ușor cu ele și rezultatele sunt minunate atât din punct de vedere estetic cât și din punctul de vedere al rezistenței îndelungate.

Everin.ro – categorii principale de produse

Este foarte avantajos, mai ales pentru clienții care comandă în cantități mari produse, să avem ocazia de a comanda dintr-un singur loc toate categoriile de produse necesare pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor moderne de tip gel sau semipermanent. Nu câștigăm doar timp în felul acesta ci și bani, deoarece nu va trebui să plătim de mai multe ori serviciile de transport.

Cu ajutorul magazinului online de produse Everin.ro puteți comanda online următoarele categorii de produse principale: soluții de diferite tipuri pentru manichiuri, toate tipurile de soluții pregătitoare, geluri color, geluri construcție, oja semipermanenta, pensule, accesorii si alte tipuri de ustensile, aparatură ultramodernă, decoruri unghii, etc.

Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, compania oferă gratuitate pentru serviciile de transport. Produsele pot fi comandate în cantități mici dar și în cantități mari, în situația în care dețineți sau administrați mai multe saloane de manichiuri și pedichiuri.

Din această ofertă interesantă, vă mai recomandăm ojele semipermanente marca Everin. Sunt foarte frumoase și de foarte multe tipuri. Pot fi folosite pentru manichiuri de zi sau pentru manichiuri speciale pentru evenimentele importante. Sunt variate și nu costă mult. Puteți alege de aici o ojă de foarte bună calitate de tip Disco, Smuzi, Neon sau chiar și de tip Forest.

Mai mult ca sigur că veți fi foarte mulțumiți de gelurile performante pentru construcție. Sunt de actualitate maximă și foarte lume le preferă în prezent, deoarece se lucrează foarte ușor cu ele. Decorurile pentru unghii sunt de un real folos dacă aveți nevoie de o manichiură foarte complexă.

Oportunități interesante!

În momentul de față sunt disponibile foarte multe modele de lămpi UV sau LED la prețuri reduse. De asemenea, oferta acestui magazin online produse manichiura include și aparate pentru aspirat praful, diferite modele de freze electrice, sterilizatoare și dezinfectante profesionale. Dezinfectantele profesionale sunt recomandate și pentru cabinetele medicale precum și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical. Ceea ce înseamnă că sunt foarte eficiente și au rezultate minunate.

Orice informații suplimentare le puteți obține contactând în mod direct unul din reprezentanții companiei la numărul de telefon 0770.171.989.