Merită investiția într-un telefon Samsung Galaxy A42 5G?

Samsung Galaxy A42 5G este unul din cele mai ieftine telefoane de pe piață care dispun de suport pentru rețeaua 5G.

Cu toate că încă există multe orașe pe glob unde nu te poți folosi de tehnologia 5G, acest lucru cu siguranță se va schimba rapid în următorii ani și de aceea merită să investești într-un telefon cu ajutorul căruia poți profita de avantajele pe care ți le oferă tehnologia viitorului.

Samsung Galaxy A42 5G există deja de câteva luni pe piață și la momentul lansării sale, el era cel mai convenabil telefon cu suport 5G oferit de această companie. Dar accesul la rețeaua 5G nu este singurul punct forte al acestui telefon mobil.

Printre calitățile sale, putem menționa de exemplu design-ul său extraordinar și camera surprinzătoare pentru un telefon ieftin.

Un telefon făcut să reziste

Samsung Galaxy A42 5G este un telefon mobil cu o baterie de 5000 mAh, care supus la testul PCMark Battery Test a rezistat cu stoicism 23 de ore și 43 de minute. Din acest rezultat, putem trage concluzia că utilizat moderat, telefonul Samsung Galaxy A42 5G poate fi folosit fără probleme chiar și două zile fără a necesita încărcare între timp.

Performanțele telefonului Samsung Galaxy A42 5G depășesc cu mult performanțele multor telefoane high-end, dar cu baterii mai mici. Iar încă un motiv în plus să investești în acest telefon când vine vorba de autonomie, este faptul că încărcătorul său din dotare permite o încărcare rapidă la 15W, mai mult decât suficientă pentru a-ți încheia cu bine ziua.

Cameră foto performantă

Una din cele mai importante abilități ale unui telefon mobil este capacitatea sa de a face fotografii bune. Mai nou, a apărut și o zicală care spune: cea mai bună cameră este cea pe care o ai cu tine. Din fericire, camerele foto ale telefoanelor mobile au devenit din ce în ce mai bune odată cu trecerea timpului. Iar asta a permis multor oameni să facă economii în ceea ce privește investiția în aparatele foto.

Acum, chiar și cu un telefon de buget, poți imortaliza cadre superbe din viața ta de zi cu zi fără să simți vreodată nevoia de a cumpăra o cameră foto în adevăratul sens al cuvântului.

Acestea fiind spuse, telefonul mobil Samsung Galaxy A42 5G vine la pachet cu o cameră foto principală compusă din trei lentile dintre care cea mai performantă are 48 MP.

Chiar și într-un apartament care nu dispune de foarte multă lumină naturală, telefonul Samsung Galaxy A42 5G este capabil de a imortaliza niște cadre luminoase, cu o paletă de culori vivide și strălucitoare.

De asemenea, încă o veste bună la capitolul camere foto, este faptul că acest telefon nu are o protuberanță exagerat de mare care să adăpostească sistemul de lentile al camerei sale principale, lucru care îl face mai puțin expus la pericolele de zi cu zi.

Alte câteva aspecte de reținut

Acum, când pandemia încă reprezintă o amenințare pentru majoritatea dintre noi, atunci când investim în terminale mobile, ar trebui să verificăm mai întâi dacă acestea ne permit să efectuăm plăți la POS prin intermediul lor. Iar Samsung Galaxy A42 5G este unul din aceste telefoane.

De asemenea, tot ca punct forte, merită să vorbim despre ecranul telefonului Samsung Galaxy A42 5G, un ecran Super AMOLED Infinity-U, cu o diagonală de 6.6 inchi și cu deschizătura pentru camera selfie poziționată fix în centru.

Jocurile sau filmele devin o plăcere când folosești acest terminal și dacă este să fim cârcotași, singurul neajuns ar fi boxa poziționată în partea de jos a ecranului, un loc unde dacă nu ești atent riști să o acoperi cu degetul atunci când te joci.

Fără îndoială, Samsung Galaxy A42 5G este un telefon decent pentru cei care urmăresc să investească într-un terminal mid-range adaptat la cerințele viitorului. Nu are performanțe de flagship, dar nici nu costă cât unul, lucru pentru care îl apreciem din plin.

Dacă ți-am stârnit interesul în legătură cu acest telefon mobil și te gândești să investești în achiziția lui, nu uita să-i cumperi și un set de huse Samsung A42 5G de la Itelmobile pentru un plus de personalitate și rezistență. Tot în acest magazin online poți cumpăra și huse Samsung S20FE sau huse Samsung M51 pentru alte telefoane Samsung de buget.