Cum sa gasesti usor dragostea

,,Privilegiul unei vieti este sa devii cine esti cu adevarat.” ~ Carl Jung

Adesea, atunci cand oamenii isi doresc o noua relatie, fie cauta pe cineva care sa-i completeze fie isi imagineaza ca isi vor impartasi viata cu sufletul lor pereche. Asa ca incearca sa se prezinte in cea mai buna lumina posibila viitorului lor partener – fie ca o jumatate perfecta sau ca o versiune ideala a ceea ce cred ca isi va dori viitorul partener.Din experienta mea, gasirea sufletului pereche necesita o abordare diferita, mai eficienta.

Nu mai cauta sufletul pereche si gaseste partile lipsa din tine.

Atunci cand esti in cautarea sufletului pereche s-ar putea sa nu observi ca trebuie inainte de toate sa te gasesti pe tine. Poate nu-ti pot gasi partenerul pentru ca nu esti impacata cu tine, si incerci sa compensezi cu un iubit. Gaseste-te pe tine, apoi dragostea te v-a gasi pe tine

Nu mai incerca sa apelezi la un partener toxic

Un efect secundar al vietii pe care o alegi este ca devii automat mai atractiva. Devii mai reala, autentica, substantiala, valoroasa, pasionata, fericita si prezenta. Acest lucru te face sa fii mai frumoasa fara un anumit efort, de asemenea, atractiva pentru sufletul tau pereche. In timp ce  incerci sa te faci atractiva pentru a gasi pe cineva, modifici modul in care te comporti si te prezinti astfel incat, daca sufletul tau pereche ar aparea, ar putea sa nu te recunoasca.

 Daca esti atras de anumite calitati in altcineva, gaseste sau dezvolta acele calitati la tine

Majoritatea dintre noi exprimam doar o mica parte din ceea ce suntem. Ne limitam la personalitate – sau la sine – am devenit ca raspuns la mediul nostru din copilarie. Aceasta este o etapa inevitabila in procesul nostru de dezvoltare, deoarece trebuie sa ne formam un sine  care ne permite sa supravietuim sa speram sa prosperam in mediul nostru familial si social.Si modul in care facem acest lucru este prin dezvoltarea caracteristicilor care satisfac nevoile noastre de supravietuire si indepartarea oricaror trasaturi care nu sunt necesare. Deci, cu totii avem parti ascunse sau renegate din noi insine pe care la un moment dat trebuie sa le dezgropam. Cand inca nu am scos la iveala  si nu am imbratisat partile noastre renegate, suntem atrasi de relatii care exprima partile negative. Este ca si cum am incerca inconstient sa ne completam prin relatiile noastre.

 Traieste viata; accepta cadourile oferite.

In aceasta povestioara vei gasi cum sa accepti cadourile vietii

”In noaptea in care l-am intalnit pe sotul meu, un prieten m-a invitat la o petrecere gazduita de unul dintre prietenii ei si la inceput nu eram sigura daca vreau sa merg. Am fost tentata sa refuz invitatia pentru ca nu cunosteam persoana a carei petrecere era fiind  duminica seara, aveam si munca a doua zi. Dar nu aveam un motiv convingator sa nu plec si imi promisem ca voi accepta cadourile pe care mi le-a oferit viata, cum ar fi sa spun da invitatiilor care pareau sa vina de nicaieri. Si acesta a fost unul dintre acestea. Cand am ajuns la acea petrecere, el era: viitorul meu sot, cu care am avut trei copii in douazeci si cinci de ani minunati impreuna. Cautam pe cineva cand am fost la acea petrecere?

Nu. Si a fost o surpriza sa-l intalnesc acolo. Daca as fi cautat intentionat un partener, probabil ca nici macar nu as fi vorbit cu sotul meu in acea noapte. Oriunde poti gasi perechea, la cumparaturi la petreceri dar mai ales pe site-urile de intalniri online. Unul dintre aceste site-uri este Matrimoniale online unde partenerul te asteapta. De asemenea pe site-ul matrimoniale Galati puteti gasi persoane din Galati singure in cautarea perechii. Odata ce ve-ti accesa site-ul singuratatea o sa dispara si fericirea o sa vina in loc”